Soitinkulman bändikamavalikoma on Itä-Suomen suurin. Myymälässämme on esillä yli sata kitaraa ja hyvä valikoima vahvistimia pikkucomboista nuppi/kaappi -yhdistelmiin. Rumpuosastoltamme löytyy setit ja symbaalit niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin. Fender, Peavey, Marshall, Gibson, Epiphone, Jackson, ESP, Yamaha, Tama, Roland, Tama, Gretch, Pearl, Zildjian, Sabian... Siinä vain muutamia merkkejä kattavasta valikoimastamme.

Soitinkulmassa on hyvä valikoima digitaalipianoja. Digitaalipiano on oiva vaihtoehto akustiselle soittimelle. Voit soitttaa korvakuulokkeiden kautta häiritsemättä muita perheenjäseniä, tinkimättä kuitenkaan soundista tai kosketustuntumasta. Midi-liitännällä pianon voi yhdisää vaikkapa tietokoneen musiikki-ohjelmaan. Jotain soittimien laadusta kertoo jopa viiden vuoden takuu. Kaikkien mallien mukana toimitetaan suomenkieliset käyttöohjeet.

Yamaha, Casio, Roland, Korg; siinä muutama valmistaja, jonka tuotteisiin törmäät kosketinsoitin-osastollamme. Valikoimamme käsittää keyboardit kotikoneesta ammattisoittimiin. Esillä on kymmeniä eri malleja joista yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan avulla löydämme varmasti juuri sinulle sopivan soittimen. Kilpailukykyiset hinnat, yhdistettynä ammattitaitoiseen asiakaspalveluun takaa sen, ettei kenenkään kannata lähteä merta edemmäksi kalaan. Myös takuuasiat hoituvat kätevästi ja tarvittaessa saat korjauksen ajaksi lainakoneen. Kysy rohkeasti tarjous, tai tule henkilökohtaisesti tutustumaan laitteisiin.


PA- ja studio -osastomme kattaa merkit a:sta ö:hön. Kaiuttimet, tallentimet, efektilaitteet, mikrofonit, telineet ja tietokonepohjaiset studioratkaisut saat kaikki meiltä. Soitinkulma on oikea paikka aloittaa, tarvitsetpa laitteita sitten kotistudioon tai maailman lavoille. Halutessasi saat myös asennuspalvelun sekä koulutusta laitteiden käyttöön, eikä henkilökunnallamme mene sormi suuhun visaisiempienkaan kysymysten edessä. EV, Mackie, Behringer, Lab Gruppen, Shure, Beyerdynamic, Röde, AKG, Turbo Sound, Pro Tools, Steinberg, Focusrite, TC-Electronics ja Alesis - siinä vain pieni siivu kattavasta valikoimastamme.
Soitinkulmassa on myös hyvät valikoimat akustisia soittimia. Edustamme esimerkiksi Yamahan laadukkaita instrumentteja nokkahuilusta flyygeliin. Myös Samick -pianot kuuluvat valikomaamme. Puhallinsoitinosastomme nojaa tunnettuihin merkkeihin Yamasta Bachiin ja kitaravalikoimastamme löytyy soitin niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin. Myös tarvikkeissa luotamme maailmalla hyväksi havaittuihin merkkeihin ja myymälässämme on aina hyvä valikoima tarvikkeita niin puhallin-, jousi-, kuin kielisoittimiinkin. Meiltä saat myös Linko, Cosmic Percussion, Latin Percussion ja Sonor koulu- ja perkussiosoittimet.

Kannattaa kysyä tarjous digitaalipianosta! Yhteystiedot ja palautelomakkeen löydät info-sivulta.

 
Copyright 2005 © Savonlinnan Soitinkulma Oy. Oikeus muutoksiin pidätetään.