Boss DD-3T Digital Delay

155,00 

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): DD3-1 Osasto:

IKONINEN DIGITAL DELAY, NYT PÄIVITETTYNÄ MODERNILLE SOITTAJALLE

BOSS:in ikoninen DD-3 Digital Delay on ollut pedaalilautojen vakio vuodesta 1986 mm. sen upean soundin ja yksinkertaisen käytön takia. DD-3T:n myötä olemme päivittäneet klassisen pedaalin toimintoja säilyttäen kuitenkin alkuperäisen soundin ja ohjainten sijoittelun. Voit nyt ohjata viivetempot pedaalin kytkimellä tai ulkoisella pedaalilla, valittavanasi on kolme viivejakoa. Direct out-liitin on siirretty päälähdön viereen, näin wet/dry-kytkennät ovat helpommin tehtävissä.

 • DD-3:n päivitetty versio, parannetut toiminnot modernin soittajan käyttöön
 • Erittäin helppo käyttö nopeaan soundin tekemiseen
 • Viiveaika 12.5 – 800 ms jaettuna kolmeen alueeseen asetusten tekemisen nopeuttamiseksi
 • Polkaise tempot pedaalin kytkimellä tai ulkoisella jalkakytkimellä
 • Short Loop-asetus fraasilooppien tekoon (sama kuin alkuperäisen DD-3:n Hold-toiminto)
 • Direct output efektoidun ja kuivan soundin lähettämiseksi eri vahvistimille
 • Main ja direct -jakit sijoitettuna samalle puolelle pedaalia
 • Viiden vuoden BOSS-takuu
 • Klassikko alusta loppuun

  Yli kolme vuosikymmentä tuotannossa jatkuvasti ollut DD-3 on ollut lukemattomien soittajien ykkösvalinta pedaali-delayksi. Maailman ensimmäiseen delay-pedaaliin, DD-2:een, perustuva DD-3 on arvostettu sen lämpimän, pyöreän soinnin sekä selkeiden säätimiensä vuoksi. DD-3T:n soundipiiri ja säätimet ovat identtisiä DD-3:n kanssa tuottaen jokaisen elementin arvostetusta ja tutusta klassisesta fiiliksestä.

 • Tap tempo mukana

  DD-3T:n uusien ominaisuuksien ykkösenä on tap tempo, joka on erittäin kätevä ominaisuus monien kitaratyylien ytimenä olevien rytmisten viiveiden tekemisessä. Delay-tilassa pidä pedaalikytkintä kaksi sekuntia alaspainettuna, näin vaihdat bypass- ja tap-toimintojen välillä. Jos tarvitset tap-toimintoa jatkuvasti, kytke erillinen jalkakytkin ohjaamaan sitä. Kun käytät tap-ohjausta DD-3T:llä, käytössäsi on maksimissaan 800 millisekuntia viivettä. Mode-kytkimellä saat asetettua viiveen jaon (neljäsosa trioli, pisteellinen kahdeksasosa tai neljäsosa).

 • Direct-lähtö Wet/Dry-kytkentöihin

  DD-3T:ssä on direct out-liitin DD-3:n tapaan, mutta se on siirretty päälähdön viereen kytkentöjen helpottamiseksi. Kun kytket kaapelin direct out:iin, päälähdöstä kuuluu pelkkä viive. Näin voit lähettää efektoidun ja kuivan soundin eri vahvistimille ja saat ilmoille laajan, immersiivisen soundin. Ja jos vahvistimessa tai kytkimessä on looppi rinnakkaisefekteille, Sinun tarvitsee vain kytkeä tyhjä plugi direct out:iin ja saat lähetettyä efektoidun soundin looppiin.

 • Pidä looppi soimassa

  Alkuperäisessä DD-3:ssa (ja DD-2:ssa ennen sitä) oli kätevä Hold-toiminto, jonka ansiosta saatoit ottaa talteen 800 ms pitkän soundin, toistaa sitä jatkuvasti ja soittaa sen päällä. Monia vuosia myöhemmin BOSS kehitti tätä kekseliästä konseptia eteenpäin suosituissa Loop Station-tuotteissa, jotka synnyttivät uuden musiikkityylin, live-looppauksen. DD-3T:ssä on sama Hold-toiminto kuin DD-3:ssa, se on vain nimetty uudelleen “Short Loop” -nimiseksi ilmentämään sen yleisintä käyttötapaa näinä päivinä.

Roland/Boss-takuut:https://www.roland.com/fi/warranty/?lang=fi-FI

Liittyvät tuotteet