Roland VAD306 V-Drums Acoustic Design sähkörumpusetti

2.440,00 

Tilaa säästävä setti, pienikokoisemmat rungot, TD-17-moduli.

Huomio! Bassorummun pedaali, virvelin teline ja hi-hat teline ei sis. hintaan!

Tuotetta ei varastossa, kysy saatavuus

Tuotetunnus (SKU): VAD306SET Osasto:

VAD306 on erityislaatuinen V-Drums Acoustic Design -setti, tarkoituksellisen kompakti sivuuttamatta sarjan selkeää akustista estetiikkaa. Normaalin V-Drums-setin kanssa saman verran lattiatilaa vievä VAD306 on ihanteellinen kotiin ja ahtaille lavoille. Vähemmän syvät rungot säästävät tilaa ja painavat vähemmän – soittopaikalta ne kuitenkin tuntuvat heti tutuilta kaikille rumpaleille. Tuplajalkaiset telineet tomikiinnittimineen ja symbaalipuomeineen täydentävät kuvan ja omalta osaltaan kohottavat akustista teemaa. TD-17-moduli tuottaa kaikki kuviteltavissa olevat akustiset soundit ja tarvitsemasi soitettavuuden orgaanisesti ja ilmeikkäästi, soititpa yksin kotona tai keikoilla bändisi kanssa.

Ominaisuudet:

  • Tilaa säästävä V-Drums Acoustic Design-setti, vähemmän syvät puiset rungot sekä tuplajalkaiset kromatut telineet
  • TD-17-äänimoduli, Ilmeikäs ja dynaaminen soundi, huippumalli TD-50:stä peritty Prismatic Sound-mallinnusteknologia
  • 12” PDA120LS-BK virveli, kaksi 10” PDA100L-BK räkkitomia, 12” PDA120L-BK räkkitomi ja 18” KD-180L-BK bassari, kromatut metalliosat sekä musta väritys
  • Symbaalipadeina 12″ VH-10 V-Hi-Hat, kaksi 12″ CY-12C crashia ja 13″ CY-13R ride
  • Selkeä käyttöliittymä, nopea ja helppo käyttöliittymä rumpusoundien valintaan ja muokkaamiseen
  • Bluetooth rumpujen soittamiseen älypuhelimesta tai tabletista soivan musiikin mukana
  • Omia harjoitustoimintoja rumpujen soittotaidon kehittämiseen

Huom. bassorummun pedaali, hi-hat -teline ja virveliteline eivät sisälly hintaan!

Tehokas soundi ja realistinen ilmaisu

VAD306:n ytimenä on TD-17-moduli, se on täynnä huippumalli TD-50:n ääniyksiköstä perittyjä soundeja. Siitä löytyy laaja valikoima vintage ja moderneja rumpuja, symbaaleita ja perkussioita, jotka on kaikki samplattu erittäin yksityiskohtaisesti. Tallennettuina on kaikki mahdolliset lyöntivoimakkuudet ja kalvolyönnit. Rolandin ainutlaatuinen Prismatic Sound Modeling on sen jälkeen yhdistetty näihin sampleihin ja näin saatu lopputulokseksi kompleksisia, realistisia sointialueita sekä saumattomia dynaamisia siirtymiä iskujen välillä. Tuloksena on elämys, joka ei vain kuulosta elävän akustiselta – se myös käyttäytyy akustisesti.

Luo (ja rakenna) oma settisi

TD-17-modulissa on laaja valikoima soittovalmiita settejä, mukana on 10 uutta VAD306:a varten tehtyä, akustiseen painottuvaa settiä. Vaikka valmiit setit kuulostavat mahtavalta, niiden muokkaaminen on helppoa ja voit rakentaa juuri haluamasi setin intuitiivisilla editointityökaluilla. Voit pitää modulia valtavana, eri aikakausien rumpujen ja symbaalien varastona, josta saat yhdisteltyä soittimia miten päin tahansa. Sen jälkeen voit vaihtaa kalvot, muuttaa viritystä, lisätä vaimennusta ja vaikkapa muuttaa virtuaalista tilaa, jossa soitat. Vie asiat vielä pidemmälle lataamalla omia sampleja ja yhdistelemällä niitä sisäisten instrumenttien kanssa; saat aikaan persoonallisia settejä, jotka ovat vain Sinun.

Suuremmat padit ja laajempi soittoalue

Akustiset rummut ovat yleensä suurempikokoisia kuin elektroniset rumpupadit. Jokaisen rummun koko parantaa soittokokemusta, ei pelkästään visuaalisesti vaan myös kapulatuntumaa ja fyysistä layoutia. Siksi VAD306:ssa on 12″ virveli ja lattiatomi, kaksi 10″ räkkitomia sekä 18″ bassari, näin on saatu luonnollisesti laaja soittoalue. Myös rungot on tehty puusta ja näin saatu enemmän autenttista akustista fiilistä.

Akustisten rumpujen luonnollinen tuntuma

Rolandin legendaarinen monen kerroksen, jännitykseltään säädettävä mesh-kalvo lisää merkittävästi autenttista soittotuntumaa, saat kapulan pompusta juuri sellaisen, mihin olet tottunut. Ja kun hautaat bassarin nuijan erityissuuniteltuun bassariin, liikutat ilmaa fyysisesti rungon sisällä luoden ílmanpainetta ja vastusta, joka tuntuu huomattavan samanlaiselta kuin akustisessa bassarissa.

Matalat rungot, syvempää soittoa

Vaikka VAD306:n tomi- ja bassarirungot eivät tilan ja painon säästämiseksi ole niin syviä, niiden soitettavuudesta ei todellakaan ole tingitty. Jokaisessa rummussa on juuri niihin tarkoitetut sensorit, jotka on rakennettu niin, että vaste on luonnollinen ja tuntuma ensiluokkainen varsin pienessä koossa.

Kromatut rumputelineet tuplajaloin

Se, miten rummut ja symbaalit ripustetaan, ei ole pelkästään klassisen näyttävää – se myös vaikuttaa soittofiilikseen. Tomipadit asetetaan samoihin telineisiin kuin akustiset tomit – ne tuntuvät näin juuri oikean laisilta, kun niitä lyödään. Jokaisessa telineessä on tuplajalat, ne ovat siis todella vakaat ja niitä on helppo säätää haluttuun kulmaan.

Tehokkkaita harjoitustyökaluja ja Bluetooth-liitettävyys

TD-17-modulissa on runsaasti harjoitusominaisuuksia, jotka auttavat Sinua tulemaan paremmaksi rumpaliksi. Sisäärakennetun Bluetoothin ansiosta voit käyttää älypuhelimia ja läppäreitä audion striimaamiseen modulille ilman kaapelia, voit näin treenata ja jammailla kuulokkeita käyttäen. Soita suosikkiraitojesi mukana tai miksaa YouTube-oppitunti setin soundin oheen. Voit myös toistaa kappaleita suoraan SD-kortilta ja äänittää soittoasi koska tahansa. Modulin harjoitustoiminnot auttavat Sinua parantamaan taitojasi ja myös seuraamaan kehitystäsi ajan mittaan. Metronomi voidaan asettaa eri tahtilajeihin ja nuottiarvoihin, saat näin parannettua sisäistä kelloasi.

Valmistajan sivu:  https://www.roland.com/fi/products/vad306

 

Liittyvät tuotteet