Denon DHT-S217 Soundbar TV-kaiutin

289,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): DHTS217BKE2 Osasto:

DHT-S217 Dolby Atmos Soundbar sisäänrakennetuilla subwoofereilla

Denon DHT-S217 on ohut soundbar, johon on integroitu kaksi alaspäin suunnattua subwooferia ja Dolby Atmos 3D -äänitekniikka, jotka luovat vahvan surround-äänikokemuksen ilman erillistä subwooferia. Liitä laitteet nopeasti HDMI:n (eARC) ja optisten tulojen kautta. Suoratoista musiikkia Bluetooth-yhteydellä.
Denon muuttaa minkä tahansa television kotiviihdekeskukseksi DHT-S217:n avulla. Matalaprofiilinen soundbar sopii tasolle tai seinälle. Täysin yhteensopiva uusimpien 4K-televisioiden kanssa.  4K UHD HDMI-liitettävyys (1 sisään, 1 ulos)  ja parannettu audiopaluukanava (eARC) tarjoavat selkeän kuvan ja uskomattoman äänenlaadun. Liitä televisio, Blu-ray-soitin ja muut laitteet. Voit myös suoratoistaa lempimusiikkiasi Bluetooth-yhteydellä.
Koe Dolby Atmos 3D-ääni: Dolby Atmos tarjoaa upean, mukaansatempaavan 3D-äänen täydelliseen elokuvakokemukseen. Nauti parannetusta bassosta, kristallinkirkkaasta dialogista ja ympäröivästä äänestä.
Päivitä televisiosi äänentoisto: Täyden kaistan soundbar sisäänrakennetuilla
subwoofereilla ja kristallinkirkkaalla dialogin toistolla. Kahden sisäänrakennetun subwooferin, keskiäänikaiuttimen ja diskanttikaiuttimen ansiosta voit nauttia hämmästyttävästä elokuvien ja TV-ohjelmien äänikokemuksesta, kun päivität Denonin korkealaatuiseen ääneen.
Helppo musiikin suoratoisto Bluetooth-yhteydellä: Yhdistä älylaite langattomasti suoratoistaaksesi musiikkia helposti Bluetoothin kautta.
Helppo asennus: Helppo liittää yhdellä HDMI-kaapelilla televisioon, joka tukee audiopaluukanavaa (eARC tai ARC).
Neljä eri äänitilaa: Elokuva, yö, musiikki ja puhdas. Valitse täydellinen äänentoisto juuri kyseiseen hetkeen.
4K UHD HDMI ja eARC audiopaluukanava: Lähetä laadukasta ääntä älytelevision omista suoratoistosovelluksista soundbariin mukana tulevalla HDMI-kaapelilla.
Dolby Vision: Upea HDR-kuvatekniikka, joka tuo näyttöön poikkeuksellisen dynaamiset värit, kontrastin ja kirkkauden. Näe mistä olet jäänyt paitsi.
Slimmi ulkomuoto: DHT-S217 sopii lähes mihin tahansa matalan 60 mm:n korkeuden ansiosta. Se ei peitä television alareunaa, kuten monet suuremmat äänipalkit tekevät. Tyylikkään soundbarin voi asentaa myös seinään.
Denon Dialogue Enhancer: Nauti selkeästi ymmärrettävästä vuoropuhelusta katsellessasi elokuvia ja TV-ohjelmia. Toiminto parantaa dialogin selkeyttä kolmella valinnaisella tasolla – ihanteellinen elokuville ja TV-ohjelmille. Tuo dialogi esiin ilman tarvetta kasvattaa kokonaisvoimakkuutta.
Optinen digitaaliliitäntä ja HDMI 4K UHD -sisääntulo: Kytke vaivattomasti Blu-ray, pelikonsoli tai muu lähde.
Mukana 4K HDMI-kaapeli: Kytke vain yksi johto televisioon ja nauti kiehtovan äänen ja helpon käytettävyyden mahdollistamasta viihdekokemuksesta.
AUX-tulo (3,5 mm): Kytke analoginen laite ja kuuntele ääntä DHT-S217:n kautta.
Subwoofer-lähtö: Voit nostaa kokemuksen uudelle fyysiselle tasolle lisäämällä minkä tahansa erillisen aktiivisen subwooferin DHT-S217:n kaveriksi.
Suunniteltu yli 110-vuotista Denonin osaamista hyödyntäen: Voit luottaa korkealaatuiseen ja kestävään tuotteeseen, joka mahdollistaa hienon viihdekokemuksen.
TV:n kaukosäätimen opetustoiminto: Voit kaikissa tilanteissa käyttää television kaukosäädintä soundbarin ohjaamiseen. Erittäin hyödyllinen ominaisuus, jos televisio tukee heikosti HDMI CEC -ohjausta tai ARC-ominaisuuksia.
Akustinen järjestelmä: 6 elementtiä
Mitat (LxKxS): 890 x 66 x 120 mm
Paino: 3.6 kg
Virrankulutus:
Takuu 24 kk

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Denon DHT-S217 Soundbar TV-kaiutin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät tuotteet