Toimitusehdot

Voimassa 01.04.2021 alkaen

Tilaus

Tee tilaus verkkokaupassa lisäämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Lisätietoja tuotteista saat sähköpostilla soitinkulma@soitinkulma.com tai soittamalla 015-515670.

Toimitustavat

Pienet paketit

Postin SmartPost-automaatti tai Matkahuollon pakettiautomaatti

Isommat paketit

Posti tai Matkahuolto. Tilausvahvistuksen mukana saat  sähköpostiisi seurantakoodin jonka avulla voit seurata paketin kulkua. Lisäksi saat  saapumisilmoituksen tekstiviestinä kun pakettisi on noudettavissa.

 

Poikkeukset toimituksissa

Tuotteet jotka eivät mahdu Matkahuollon tai Postin pakettiautomaatteihin

Jos valitset tilatessasi noutopaikaksi pakettiautomaatin tällaiselle lähetykselle, ohjautuu se lähimpään noutopisteeseen.

Yli 35kg painavat ja suuret lähetykset

Digitaalipianot, rumpusetit ja isokokoiset kaiutinkaapit ylittävät Postin ja Matkahuollon toimitustapojen painorajat. Ota tällaisten lähetysten toimituksesta yhteyttä  asiakaspalveluumme.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään lähettämään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, kuitenkin viimeistään kolmen arkipäivän sisällä. Olemme yhteydessä tilauksen tekijään mikäli tuotteen saatavuudessa tai arvioidussa toimitusajassa ilmenee ongelmia.

Toimitusmaksut

Toimitusmaksu 9,90€.

Yli 200,00€:n tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

Akustisten- sekä isojen digitaalipianojen (esim. Yamaha Clavinova ja Roland HP-mallit) toimituksesta tulee sopia erikseen .

 Toimitamme toistaiseksi vain Suomeen.

Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu kuluttajille, puh. 020 753 5192, kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

Klarna-maksutavat henkilöasiakkaille

Tee tilaus tänään ja maksa tuote vasta, kun olet vastaanottanut sen ja tehnyt lopullisen ostopäätöksen.

Klarnalla saat 14 päivää kulutonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat aina tuotteen, ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Voit myös kaikessa rauhassa kokeilla tuotetta ennen ostopäätöksen tekoa. Mikäli jostain syystä haluat palauttaa tuotteen sinun ei tarvitse odotella rahojen palautumista tilillesi.

Lasku lähetetään tilauksesi mukana. Se ilmestyy myös Klarna-sovellukseen, jossa saat muistutuksia eräpäivästä ja maksat laskusi helposti. Mikäli haluat, voit myös torkuttaa maksusi, eli siirtää laskusi eräpäivää. Tästä palvelusta perimme pienen maksun.

Pilko maksu eriin

Joskus isompia ostoksia tehdessä on hyvä pystyä jakamaan kulut ei kuukausille. Klarnalla voit tehdä tilauksen nyt ja pilkkoa maksut jopa 36 kuukauden ajalle. Klarnan sovelluksessa hallitset maksujasi ja eräpäiviäsi.

Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Teemme luottopäätöksen heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella. Mikäli sinulle myönnetään mahdollisuus erämaksuun voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman, jonka ehdot ja kulut esitetään sinulle heti kassalla. Klarna-sovelluksessa näet aina seuraavan eräpäiväsi ja saat muistutuksia näistä.

Pyrimme tarjoamaan sinulle aina sen maksuvaihtoehdon, joka sopii parhaiten elämäntilanteeseesi. Voit valita maksaa laskun vähimmäissumman tai minkä tahansa summan, joka ylittää vähimmäissumman. Haluatko maksaa enemmän tai kaiken kerralla? Onnistuu! Voit maksaa jäljellä olevan summan pois milloin tahansa.

Lue Klarnan luottoehdot täällä.

Maksutapa myymälässä

Myymälässä voit maksaa käteisellä, pankkikorteilla ja luottokorteilla.

Vaihto-ja palautusehdot

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän täysi vaihto-ja palautusoikeus, joka lasketaan toimituksen saapumispäivästä. Palautuksista on aina sovittava etukäteen. Palautuksesta aiheutuneet kulut korvataan ainoastaan, jos palautuksesta on ensin sovittu myyjän kanssa. Palautettava tuote pitää olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa ja käytännössä myyntikelpoinen .  Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Palautustapauksissa ota yhteyttä sähköpostilla soitinkulma@soitinkulma.com , niin annamme ohjeet palautusta varten.

Joitakin tuotteita kuten puhallinsoittimet, puhaltimien suukappaleet ja lehdykät, korvatulpat jne. ei hygieniasyistä voi palauttaa.

Palauttaessasi viallisen tuotteen liitä mukaan selvitys viasta.

Asiakaspalautus

Savonlinnan Soitinkulma Oy
Kirkkokatu 7
57100 Savonlinna

Takuu

Kaikilla verkkokauppamme uusilla tuotteilla on vähintään 1 vuoden takuu.

Yamaha CLP- ja CVP-sarjan digitaalipianoilla on 2 vuoden takuu ja tuotteen rekisteröimisen jälkeen  5  vuoden takuu.

Roland HP-sarjan Digitaalipianoilla on 2 vuoden takuu ja tuotteen rekisteröimisen jälkeen 10 vuoden takuu.

BOSS compact-sarjan pedaaleilla on 2 vuoden takuu ja tuotteen rekisteröimisen jälkeen 5 vuoden takuu.

Zoom, Kali Audio, Austrian Audio, Focusrite ja Novation tuotteilla on 3 vuoden takuu.

Käytetyt soittimet myydään tarkistettuna ja käyttökuntoisina ilman erillistä takuuta ellei toisin mainita.