Toimitusehdot

Voimassa 01.04.2021 alkaen

Tilaus

Tee tilaus verkkokaupassa lisäämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Lisätietoja tuotteista saat sähköpostilla soitinkulma@soitinkulma.com tai soittamalla 015-515670.

Toimitustavat

Pienet paketit

Postin SmartPost-automaatti tai Matkahuollon pakettiautomaatti

Isommat paketit

Posti tai Matkahuolto. Tilausvahvistuksen mukana saat  sähköpostiisi seurantakoodin jonka avulla voit seurata paketin kulkua. Lisäksi saat  saapumisilmoituksen tekstiviestinä kun pakettisi on noudettavissa.

 

Poikkeukset toimituksissa

Tuotteet jotka eivät mahdu Matkahuollon tai Postin pakettiautomaatteihin

Jos valitset tilatessasi noutopaikaksi pakettiautomaatin tällaiselle lähetykselle, ohjautuu se lähimpään noutopisteeseen.

Yli 35kg painavat ja suuret lähetykset

Digitaalipianot, rumpusetit ja isokokoiset kaiutinkaapit ylittävät Postin ja Matkahuollon toimitustapojen painorajat. Ota tällaisten lähetysten toimituksesta yhteyttä  asiakaspalveluumme.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään lähettämään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, kuitenkin viimeistään kolmen arkipäivän sisällä. Olemme yhteydessä tilauksen tekijään mikäli tuotteen saatavuudessa tai arvioidussa toimitusajassa ilmenee ongelmia.

Toimitusmaksut

Toimitusmaksu 9,90€.

Yli 200,00€:n tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

Akustisten- sekä isojen digitaalipianojen (esim. Yamaha Clavinova ja Roland HP-mallit) toimituksesta tulee sopia erikseen .

 Toimitamme toistaiseksi vain Suomeen.

Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu kuluttajille, puh. 020 753 5192, kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

Klarna-maksutavat henkilöasiakkaille

Osta nyt – maksa myöhemmin!

Näitä ehtoja sovelletaan sinun ja tämän kaupan välillä, josta ostat tavaroita, lippuja tai palveluita, kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin.

Kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa eräpäivänä, joka on 30 päivää tavaroiden tai lippujen lähettämisestä tai siitä päivästä, josta lähtien palvelut tai digitaalinen sisältö on käytettävissäsi. Siirrämme saatavamme Klarna Bank AB:lle (“Klarna”). Klarna lähettää sinulle sähköpostitse maksuohjeet ostoksen maksamiseksi suoraan Klarnalle. Jos haluat mieluummin vastaanottaa maksuohjeet postitse, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun tehtyäsi oston. Yhteystiedot ja muuta tietoa Klarnasta löydät sivulta klarna.fi.

Maksut

Veloitamme sinulta laskutusmaksun 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa 5,00 €:n muistutusmaksun. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottotarkistus ja henkilötietojen käsittely Klarnalla

Jos valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, Klarna arvioi luottokelpoisuutesi.

Klarna käsittelee henkilötietojasi täyttääkseen velvollisuutensa sekä tätä sopimusta että muita tarkoituksia koskien, jotka on mainittu Tietosuojaselosteessamme. Tietosuojaseloste on luettavissa täällä sekä verkkosivuillamme, ja käyttämällä Klarnan palveluja vahvistat, että olet lukenut selosteen. Käsittelemme henkilötietojasi esimerkiksi tunnistaaksemme ja analysoidaksemme asiakkuutesi, suorittaaksemme luottoarvioinnin, markkinoidaksemme ja kehittääksemme liiketoimintaamme. Saatamme myös siirtää tietojasi valituille osapuolille (kuten luottotietotoimistoille), jotka sijaitsevat mahdollisesti EU:n/EAA:n ulkopuolella. Tietosuojaselosteessamme on lisätietoa tietojen jakamisesta, oikeuksistasi omiin tietoihisi, kuinka saat meihin yhteyden kysymyksissäsi tai teet valituksen viranomaisille.

Luovutus tai siirto

Sinulla ei ole oikeutta luovuttaa tai siirtää näiden ehtojen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi kenellekään muulle. Me voimme luovuttaa tai siirtää nämä ehdot tai minkä tahansa näiden ehtojen mukaisen oikeuden tai velvollisuuden kolmannelle osapuolelle milloin tahansa sillä edellytyksellä, että ehdot eivät sen johdosta muutu sinulle epäedullisemmiksi.

 

Lataa ehdot

Maksutapa myymälässä

Myymälässä voit maksaa käteisellä, pankkikorteilla ja luottokorteilla.

Vaihto-ja palautusehdot

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän täysi vaihto-ja palautusoikeus, joka lasketaan toimituksen saapumispäivästä. Palautuksista on aina sovittava etukäteen. Palautuksesta aiheutuneet kulut korvataan ainoastaan, jos palautuksesta on ensin sovittu myyjän kanssa. Palautettava tuote pitää olla samassa kunnossa alkuperäisessä pakkauksessa kuin sitä vastaanottaessa sisätäen kaikki mukana tulleet pakkauksessa olevan materiaalin ja käytännössä myyntikelpoinen .  Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Palautustapauksissa ota yhteyttä sähköpostilla soitinkulma@soitinkulma.com , niin annamme ohjeet palautusta varten.

Joitakin tuotteita kuten puhallinsoittimet, puhaltimien suukappaleet ja lehdykät, korvatulpat jne. ei hygieniasyistä voi palauttaa.

Palauttaessasi viallisen tuotteen liitä mukaan selvitys viasta.

Asiakaspalautus

Savonlinnan Soitinkulma Oy
Kirkkokatu 7
57100 Savonlinna

Takuu

Kaikilla verkkokauppamme uusilla tuotteilla on vähintään 1 vuoden takuu.

Käytetyt soittimet myydään tarkistettuna ja käyttökuntoisina ilman erillistä takuuta ellei toisin mainita.