Ale!

VOCOPRO TabletOke 2 karaoke mikrofonit + mikseri BT yhteydellä

219,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): TABLETOKE Osasto:

TabletOke 2 karaoke mikrofoni+ mikseri langaton BT. Tämä setti on loistava karaokeen, kotiin, mökille autoon. Uudessa versiossa on näyttö sekä kaukosäädin paranneltuja. 2kpl langattomia mikrofoneja, jotka toimivat verkon kautta lupavapaana. Bluetooth vastaanotto mikseriin, jota voit kontrolloida langattomasti kaukoohjaimen avulla. Voit säätää mikrofonin voimakkuutta sekä musiikin voimakkuutta kaukosäätimellä, eli miksata laulusi. Voit ottaa äänen mistä tahansa lähteestä sisään mikseriin, myös langattomasti BT vastaanoton kautta.

Muoto ja toiminta parhaimmillaan!

TabletOke karaoke mikrofoni + mikseri langaton BT. Tämä setti on loistava karaokeen, kotiin, mökille autoon. 2kpl langattomia mikrofoneja lupavapaana. Bluetooth vastaanotto mikseriin, jota voit kontrolloida langattomasti kaukoohjaimen avulla. Voit säätää mikrofonin voimakkuutta sekä musiikin voimakkuutta kaukosäätimellä, eli miksata laulusi. Voit ottaa äänestä mistä tahansa lähteestä sisään mikseriin, myös langattomasti BT vastaanoton kautta.

Olemme parantaneet tätä järjestelmää suositun TabletOke-version ensimmäisestä versiosta antamalla sille visuaalisen näytön ja paremman kaukosäätimen, mikä tekee siitä helpomman käyttää.

Pitää juhlat? Ajattele asioita, jotka tekevät juhlasta hauskaa vieraillesi – miten olisi karaoke?

VocoPro tekee siitä helppoa TabletOke-sovelluksen avulla. Se on digitaalinen karaokemikseri, jossa on kaksi digitaalista langatonta mikrofonia ja sisäänrakennettu Bluetooth-musiikkivastaanotin. Tarvitset vain äänijärjestelmän tai kannettavan kaiuttimen, jossa on 1/8 “audiotulo (mini plugi), jotta voit muodostaa yhteyden TabletOke-laitteeseen ja sinulla on valmiudet mahtavalle karaokejuhlalle.

Voit muodostaa yhteyden TabletOke-laitteeseen Bluetooth-yhteyden kautta millä tahansa yhteensopivalla älypuhelimella, tabletilla tai jopa kannettavalla tietokoneella. mikä tahansa, joka liitetään mukana toimitettuun 1/8 “- 1/8” kaapeliin. Etsi tuhansia kappaleita Internetistä tai käytä mitä tahansa karaokesovelluksia, jotka ovat saatavilla joko iTunes-kaupasta tai play Android-käyttäjille.

TabletOke antaa sinun myös muodostaa yhteyden mihin tahansa karaoke-soittimeen CDG- tai DVD-levyn käyttämiseksi musiikin lähteenä. Liitä RCA vain 1/8 “-kaapeliin lähdelaitteestasi TabletOke-tuloon.

Kaksi digitaalista langatonta mikrofonia toimivat 2,4 GHz: n kaistalla. Taajuuksia voidaan vaihtaa napin painalluksella taajuuksien häiriöongelmien välttämiseksi.

Kaukosäätimellä voit hallita musiikin äänenvoimakkuutta, sekä mikrofonin äänenvoimakkuutta että karaokeefektejä. Tee seuraavasta juhlasta hauska tällä helppokäyttöisellä laitteella.

Tekniset tiedot:

– Kaksi mikrofonia toimii lisenssivapaalla 2,4 GHz: n kaistalla luotettavaa lähetystä varten
-Bluetooth-yhteys älypuhelimiin, pöytiin tai kannettaviin tietokoneisiin musiikin suoratoistoon langattomasti
-Kytke kaikki musiikkilähteet 1/8 “-tuloliittimeen
-Yksittäiset mikrofonin äänenvoimakkuuden ja tehosteiden säädöt mukana toimitetulla kaukosäätimellä
– Miksattu lähtöliitin lähettää musiikkia ja mikrofonisignaalia mihin tahansa äänijärjestelmään, jossa on 1/8 “tai RCA-tulo
-MPX-toiminto poistaa laulun musiikista, joissa on useita ääniraitoja

Takapaneelin liittimet:
– Virta sisään
-1/8 “ääni miniplugi
-1/8 “audiolähtö miniplugi
-1/4 “: n mikrofonilähtö iso jack plugi

Liittyvät tuotteet