Ale!

Boss ME-80 multiefekti kitaralle

Alkuperäinen hinta oli: 359,00 €.Nykyinen hinta on: 299,00 €.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): ME80 Osasto:

MAHTAVA SOUNDIMAAILMA SORMIEN ULOTTUVISSA

Kannettava, paristokäyttöinen, huippulaadukkaat BOSS- vahvistimet ja -efektit – ME-80 on esiintyvän kitaristin ideaalinen ääniprosessori. Kätevällä potikkaohjattavalla paneelilla luot mahtavia soundeja sekunneissa. Helposti vaihdettava toimintatila tarjoaa joko stompbox-tyyppisen päälle/pois kytkennän tai kokonaisten efektiketjujen kutsumisen. Ainutlaatuiset uudet jalkakytkimet antavat tuplasti enemmän kontrollia kuin aiemmat mallit ja reaaliaikaisen äänenohjauksen samalla, kun soitat. Ilmainen BOSS TONE STUDIO ohjelma avaa vielä lisää tonaalisia mahdollisuuksia tarjoamalla viileän graafisen käyttöliittymän soundien muokkaamiseen ja järjestämiseen tietokoneella, sekä yhteyden BOSS TONE CENTRAL sivustoon, josta löytyy ammattilaisten luomia keikkavalmiita soundeja ja paljon muuta.

 • Kompakti ja tehokas lattiaefekti yksinkertaisella potikoilla ohjattavalla käyttöliittymällä
 • Kahdeksan samanaikaista efektiryhmää, jokaisessa useita eri efektejä
 • Säädä soundiasi potikoilla aivan, kuten pikkupedaaleissa
 • Sisältää massiivisen valikoiman huippuefektejä, klassikkopedaaleista uusimpiin MDP-efekteihin
 • Uudistetut lippulaivatason COSM-vahvistimet suoraan GT-100:sta
 • Kahdeksan monitoimista jalkakytkinta ja ekspressiopedaali
 • Manuaalitila stompbox-tyyliseen päälle/pois kytkentään; Muistitila kokonaisten efektikattausten valintaan
 • Viive-osasto sisältää 38 sekunnin loopperin
 • Toimii kuudella AA-paristolla tai PSA-sarjan virtalähteellä
 • USB audio/MIDI-sovitin
 • Ilmaisella BOSS TONE STUDIO ohjelmalla muokkaat ja järjestät soundeja tietokoneella, sekä kuuntelet ja lataat ilmaisia soundeja BOSS TONE CENTRAL sivustolta
 • Laaja kattaus BOSS-efektejä yhdessä pedaalissa

  Musiikkityylistä riippumatta on helppoa työstää omia persoonallisia soundeja ME-80:n leveällä efektikattauksella. Täysi historiikki keikkavalmista BOSS-prosessointia on käytössäsi moninaisista säröistä, wahiin, modulointiefekteihin, harmonioihin, viiveisiin, jne. BOSSin mullistava  Multi Dimensional Processing (MDP) teknologia on esillä uniikissa “Tera Echo”-tilaefektissä ja omaperäisessä “Overtone”- äänimanipulaatiossa. Päivitetyt COSM-etuasteet sisältävät uutuuksia, kuten Cruch ja Metal, sekä akustiselle/sähkökitaralle suunnittellun AC-etuasteen. Laitteen ekspressiopoljinta voi hyödyntää wah-efektin, oktaavin ja Freeze-toiminnon ohjaamiseen. Lisäksi, sillä voi kontrolloida jotain efektin tiettyä parametria, kuten modulointinopeus, viiveen oskillointi ja muita vastaavia reaaliaikaiseen äänenohjaukseen.

 • Välitön lopputulos säätönuppien ansiosta

  Toisin kuin monimutkaiset ja hankalat, menu-valikoiden kautta ohjattavat, multiefektit, ME-80 on yhtä helppo kuin mikä tahansa yksittäispedaali. Efektit on jaettu kahdeksaan ryhmään, jotka kaikki ovat käytössä yhtä aikaa. Seitsemän ryhmää sisältää useita eri efektejä ja potikat niiden muokkaamiseen. Pedal FX kategorialla on oma valintanuppi pedaalilla ohjattavan efektin tai parametrin valitsemiseen. Tällä tutulla ja kätevällä käyttöliittymällä voit valita ja soittaa hienoja soundeja hetkessä, aivan kuten pedaalilaudalla, johon olet kerännyt suosikkiefektisi. Mutta etuna verrattuna pedaalilautaan on se, että voit tallentaa kaikkien nuppien sen hetkiset asennot johonkin ME-80:n 36:sta muistipaikasta ja kutsua asetuksen takaisin käyttöön yhdellä kytkimen polkaisulla.

 • Stompbox välittömyys tai Multi-FX tehokkuus: Sinä päätät

  Yksittäispedaalien manuaalinen käytettävyys sopii täydellisesti soiton tiimmellyksessä tehtäviin valintoihin. On kuitenkin hetkiä, jolloin kokonaisen efektijoukon kytkeminen kerralla on tehokkainta. Esimerkiksi, jos olet nähnyt vaivaa eri kappaleiden soundimaailman hienosäätämiseen. Joustava ME-80 tukee kumpaakin lähestymistapaa aiheeseen. Manuaalitilassa efektilohkot toimivat kuin yksittäispedaalit -potikat vastaavat heti kosketukseen ja jalkakytkimet ohjaavat omia efektejään päälle/pois. Muistitilassa seitsemän jalkakytkintä järjestäytyvät preset- ja käyttäjämuistien valintaan, jolloin koko efektiketju vaihtuu kerralla. Yksi jalkakytkin on aina varattuna käyttötavan valintaan, jotta voit koska tahansa valita manuaali- tai muistitilan, vaikka keskellä kappaletta.

 • Uusi jalkakytkin design tarjoaa tuplasti kontrollia

  ME-80:aa on helppo käyttää samalla, kun esiinnyt. Sen kahdeksalla monitoimijalkakytkimellä kytket efektejä, valitset efektipankkeja, vaihdat käyttötilaa ja pääset helposti vaihtoehtoisiin toimintoihin, kuten tap tempo, viritin, loopperi, jne. Erityinen CTL-kontrolli on määriteltävissä jokaiselle muistipaikalle, jolla kytket valittua efektijoukkoa päälle/pois tai vaikutat valittuun parametriin reaaliajassa. Varta vasten kehitetty uusi kytkinrakenne tarjoaa kaksi kytkintä samassa tilassa, johon ennen mahtui yksi. Näin BOSS pystyy varustamaan ME-80:n runsaalla määrällä jalalla ohjattavia toimintoja samalla, kun laite pysyy kompaktina ja liikuteltavana. Kahdeksan kytkimen lisäksi ekspressiopedaalin kärjen alle on integroitu kytkin, joka vaihtaa polkimen tilaa volume-ohjauksesta valitun Pedal-efektin ohjaamiseen.

 • USB audio/MIDI-sovitin

  USB:n avulla voit kytkeytyä tietokoneeseen ja tallentaa ME-80:n ulostulon efekteineen suoraan musiikkiohjelmaasi. Voit myös äänittää soiton ilman efektejä ja silti monitoroida sitä samanaikaisesti efektien kanssa. Myös MIDI-yhteys onnistuu USB:n kautta, joten voit vaihtaa ME-80:n muisteja tietokoneelta, lähettää CTL- ja ekspressiopedaalin MIDI-ohjausviestejä musiikkiohjelmaan ja siirrellä soundipatcheja BOSS TONE STUDIO ohjelman kanssa.

 • Muokkaa ja järjestä soundeja, sekä kytkeydy nettiin BOSS TONE STUDIO ohjelmalla

  Ilmaiseksi ladattava BOSS TONE STUDIO ohjelma tarjoaa miellyttävän graafisen käyttöliittymän ME-80:n äänien muokkaamiseen macin tai pc:n USB-portin kautta. Ohjelman avulla soundien tallentaminen, editointi ja organisointi on helppoa. Lataat sieltä aina tilanteeseen sopivan soundikattauksen ME-80:een. Jos koneesi on netissä, ohjelman kautta olet yhteydessä myös BOSS TONE CENTRAL sivustoon, josta valitset ja lataat huippukitaristien luomia keikkavalmiita soundeja suoraan ME-80:een! Näistä soundeista saat lisäksi fiksuja pohjia omia jatkomuokkauksiasi varten.

 • BOSS TONE CENTRAL: oma kotisivusi ilmaisiin soundeihin, opetusvideoille, artistivinkkeihin, jne.

  BOSS TONE CENTRAL on ylivertainen kohde kaikille soittajille, jotka käyttävät BOSS-efektejä. Ensimmäiseksi sivusto keskittyy ME-80 multiefektiin, mutta irtopedaalit ja muut BOSS-multiefektit ovat myös tulossa mukaan, kun sivusto kasvaa. Juuri nyt sinulla on pääsy mahtavaan ME-80 sisältöön, kuten demovideot, kuuluisien kitaristien ja sessioartistien ilmaiset soundipatchit. Käy säännöllisesti tarkastamassa uutta sisältöä, kuten lisäsoundit, opetusvideot, artistihaastattelut, jne. Jos BOSS-efektit ovat sinun juttusi, BOSS TONE CENTRAL on oikea paikka!

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Boss ME-80 multiefekti kitaralle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät tuotteet