Roland V-Combo VR-09-B

785,00 

Keikkavalmis 61 koskettimen koskettimisto, jossa on kaikki tarvitsemasi soundit.

Kuvan jalusta, penkki ja jalkio ei sis. hintaan.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): VR-09 Osasto:

Combo VR-09 yhdistää huippuroudattavuuden, edullisen hinnan, sekä viimeisimmän Roland-teknologian upeaksi all-in-one kokonaisuudeksi. Piano-, urku- ja syntikkaäänigeneraattorit löytyvät loogisesti ryhmiteltynä etupaneeliista välitöntä käyttöönottoa varten. Reaaliaikaiset ohjaimet takaavat maksimaalisen ilmaisun stagella. Käytössäsi on yhdeksän liukutankosäädintä, sekä laaja valikoima potikoita ja näppäimiä seitsemän efektin ja lukuisten parametrien säätöä varten. Loistavia lisäominaisuuksia ovat Looper-toiminto sekä omalla rytmikirjastolla varustettu rumpuosa harjoittelua ja jammailua varten. Upea soundivalikoima ja innostava käyttöliittymä on keikkasoittajan toiveunien täyttymys.

 • Helppotajuisella käyttöliittymällä varustettu ammattikosketinsoitin
 • Kevyesti liikuteltavissa; toimii verkkovirralla ja paristoilla
 • Ammattitason flyygeli- ja sähköpianosoundit. Mukana 88-äänen stereona multisamplattu konserttipiano
 • SuperNATURAL-teknologian vauhdittama  Virtual Tone Wheel -urku yhdeksällä drawbar-liukutangolla, sekä juuri kehitetty 60-luvun transistoriurku
 • Laaja syntikkakirjasto kattaa niin vintage-klassikot kuin olennaisimmat nykysoundit
 • 7 samanaikaista efektiä reaaliaikaisilla ohjaimilla
 • Looper-toiminto ja sisäänrakennetut rytmikuviot; WAV/MP3/SMF-kappaleiden toisto USB-muistitikulta
 • Ilmainen VR-09 iPad-editori
 • Intuitiivinen käyttöliittymä takaa räjähtävän ilmaisun

  Suunnittelun perustana on alusta saakka ollut keikkailevan kosketinsoittajan tarpeet. Paneelissa sijaitsevien ohjainten sekä selkeän LCD-näytön avulla pääset suoraan käsiksi piano, urku- ja syntikkamoottoreiden säätöihin. Tarjolla on intuitiivistä työskentelyä ja laajaa ilmaisuvoimaa. Käytössäsi on seitsemän samanaikaista efektiä: rotary, delay, reverb, tone, overdrive, compressor, sekä multiefektiprosessori. Reaaliaikaisilla potikoilla voidaan muokata useita parametrejä samanaikaisesti. Upean käyttöliittymän ansiosta koskettimiston jakaminen tai soundien kerrostaminen tapahtuu lennosta, ja kaiken tallentamiseen tarvitaan vain yksi napin painallus.

 • Pro-tason flyygelit ja sähköpianot

  Piano on kosketinsoittajalle eräänlainen peruskallio, johon aina voi nojata. Tämän vuoksi VR-09 pianosoundien monipuolisuuteen onkin kiinitetty erityisen paljon huomiota. 88-äänen stereona multisamplattu flyygeli haastaa parhaimmatkin stage-pianot loistokkuudellaan. Mukana on myös lukuisia phaser ja tremolo-efektein maustettuja vintage-sähköpianoja. Omalla säädöllään varustetun kompressori taas varmistaa soittosi kuuluvuuden tiheimmänkin ääniseinämän läpi.

 • Maailmanluokan urut

  V-Combo VR-09 tonewheel-urkjua vauhditta edistyksellinen SuperNATURAL -teknologia, ja ohjattavuus hoituu yhdeksän autenttisen drawbar-liukutangon avulla. Mukana on myös äskettäin kehitetty transistoriurkumalli, joka jäljentää suosittuja 60-luvun kombosoittimia. 61-ääninen, yläsensoreilla varustettu urkukoskettimisto takaa urkumaisen nopeat trilli- ja glissandoefektit. Uskomattoman autenttinen rotary- ja vahvistinsimulaatio tekee oikeutta alkuperäiselle Leslie/putkivahvistin -yhdistelmälle. Uusi “Twin Rotary” taas tuottaa ennenkuulemattoman syvän ja agressiivisen Leslie-efektin.

 • Vintage- ja nykysyntikat

  V-Combo VR-09:ssa on kattava kirjasto esiohjelmoituja syntikkasoundeja (“JUNO strings”- ja “80s synth” -tyyppisistä klassikoista aina tämän päivän sykkiviin digitaalisoundeihin saakka). Paneelin runsas ohjainkokoelma tarjoaa välittömästi pääsyn tärkeimpiin parametreihin, kuten esim. urun liukusäätimillä säädettävät ADR ja cutoff/resonance -arvot. Erityisefekti, kuten “Bit Crash” mahdollistaa silmänräpäyksessä nykyaikaiset dance/dubstep -soundit.

 • VR-09 iPad -editori

  Ilmainen VR-09 iPad -editori mahdollistaa urku- ja syntikkasoundien monipuolisen muokkauksen suoraan tablettitietokoneen kosketusnäytöltä. Säädä helposti drawbar liukutankoja tai muokkaa tonewheel-parametrejä, kuten generaattorien vuotoa, key click -hälyääniä sekä leslien nopeudensäätöä. Syntikkaparametreja säädetään klassista analoginäkymää hyödyntäen. Keikalla iPadia voidaan taas käyttää monipuolisena lisäohjaimena, ja käyttömukavuutta korostaa langaton Roland Wireless -yhteys. Kytkentä voidaan suorittaa vaihtoehtosesti Apple Camera Connection Kit -adapterin avulla.

 

 

Liittyvät tuotteet