Yamaha CLP735WH Clavinova digitaalipiano valkoinen

2.090,00 

Yamaha Clavinova CLP-700 -sarja on maailman suosituimman digitaalipianoperheen kahdeskymmenes sukupolvi. Siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla Yamahan yli 100-vuotinen pianonrakennuksen osaaminen ja 35-vuoden tinkimätön pioneerityö musiikkiin suunnatun digitaaliteknologian parissa. CLP-725 edustaa viimeisintä Clavinova-teknologiaa kompaktin edullisessa muodossa.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): CLP735WH Osasto:

Yamaha Clavinova CLP-700 -sarja on maailman suosituimman digitaalipianoperheen kahdeskymmenes sukupolvi. Siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla Yamahan yli 100-vuotinen pianonrakennuksen osaaminen ja 35-vuoden tinkimätön pioneerityö musiikkiin suunnatun digitaaliteknologian parissa. Yamaha Clavinova CLP-700 puhuttelee soittajaansa ensimmäisestä sävelestä lähtien akustista flyygeliä uskollisesti jäljitellen kompleksisen huipputekniikan jäädessä täydellisesti taka-alalle. Clavinova on jo vuosikymmenten ajan ollut luokkansa mittapuu. CLP-700 -sarja nostaa riman uudelle tasolle vallankumouksellisen teknologiansa sekä tinkimättömän laadukkuutensa ansiosta.

GrandTouch-S -koskettimisto tarjoaa laajan dynamiikan ja vastaa erinomaisen herkästi pianistin hienostuneimpaankin nyanssiin. Monipuolisen rikas sävykirjo on tarkasti kontrolloitavissa akustisen flyygelin lailla.
Pintamateriaaleina käytetään synteettistä norsunluu- ja eebenpuu jäljitelmää. Erittäin imukykyinen materiaali jäljentää uskottavasti konserttiflyygeleiden koskettimistoissa käytettäviä materiaaleja. Sormien pitävyys ei lipsu pidempienkään soittorupeemien aikana.
Mustien ja valkoisten koskettimien pituusero on akustisen flyygelin kaltainen (CLP-735/745/765).

Escapement-mekanismi (löysäys)

Flyygelin Escapement-mekanismi (löysäys) vapauttaa vasaran välittömästi sen iskeydyttyä kieleen, jotta ääni voi soida vapaasti siihen saakka, kunnes kosketin vapautetaan täydellisesti. Escapement-mekanismin tuntuu kynnyksenä lähellä koskettimen liikeradan loppua.
GrandTouch/GrandTouch-S -koskettimiston Escapement-mekanismi vastaa tuntumaltaan akustisen flyygelin löysäysmekanismia.

Muotoilufilosofia

Clavinova CLP-700 -sarjassa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla soitettavuus, monipuolinen toiminnallisuus, sekä hienostunut muotoilu, jossa perinteinen ja nykyaikainen estetiikka kohtaavat täydellisessä harmoniassa. Muotoilufilosofian keskiössä on tunnetila, jonka Clavinova herättää pianistissa hänen istuutuessaan sen ääreen. Kaikki epäolennainen suodattuu pois, jäljelle jää voimakas aistimus akustisesta huippusoittimesta.
Clavinova CLP-700 tarjoaakin akustisilla konserttisoittimilla työskentelevälle ammattipianistille erinomaisen digitaalisen harjoitteluvälineen. Siirtymä digitaalisesta maailmasta konserttilavalle tapahtuu ilman sen suurempia jännitteitä.

Grand Expression -mallinnus

CLP-700 -sarjan vallankumouksellinen Grand Expression -mallinnus muuntaa pianistin hienovaraisimmatkin artikulaatiot konserttiflyygelin rajattomaksi sävykirjoksi.
Haluttu sointi on tarkasti muodostettavissa koskettimien nopeutta ja syvyyttä hallitsemalla niin trilliä ja legatoa artikuloidessaa kuin melodialinjoja säestyksen seasta korostaessa.

Uudelleen äänitetyt pianoäänet

Clavinova-sarjan pianoäänet ovat tallennettu useammasta maailmanluokan konserttiflyygelistä. CFX on Yamahan käsityönä valmistettu huippukonserttiflyygeli, jonka häikäisevän ilmaisuvoimainen sointi täyttää täysikokoisen konserttisalin. Bösendorfer Imperial vuorostaan edustaa Wieniläistä sointitraditiota parhammillaan. Tunnusomaisen leveä ja lämmin sointi on hurmannut pianisteja jo yli sadan vuoden ajan. Uudelleen äänitetyt, pieteetillä tuotetut äänikirjastot ovat tallennettu Yamahan Hamamatsussa sijaitsevassa uudessa kehityslaboratoriossa viimeisintä äänitysteknologiaa hyödyntäen. Flyygelit ovat huolellisesti tallennettu kolmella mikrofonisijainnilla laboratorion uomenissa sijaitsevassa huippustudiossa.

Huippuunsa hiottu äänentoisto

CLP-700 -sarjan äänentoisto on alusta uudelleen kehitetty Yamahan piano-, pro-audio- ja hi-fi -osastojen välisenä yhteistyönä. Lopputuloksena on entisestään autenttisempi äänimaisema niin soittajan kuin kuuntelijan perspektiivista. Äänen projesointia on siiretty soittimen ylärakenteisiin jäljentääkseen akustien flyygelin rikasta, ympärisäteilevää äänimaailmaa entistä paremmin.

Kolmiulotteinen Binaural-kuulokeääni

Binaural-tekniikalla toteutettu kolmiulotteinen äänimaisema takaa todentuntuisen elämyksen kuulokkeilla soittaessa. Keinopään avulla tallennettu ääni vangitsee ihmiskorvan lailla mm. sijaintiin liittyvät tiedot uskomattomalla tarkkuudella. Täyteläisen dynaaminen ääni kaikkine resonansseineen välittyy niin todenmukaisesti, että unohdat soittavasi kuulokkeiden välityksellä!
Clavinova CLP-700 –sarjan Yamaha CFX- ja Bösendorfer Imperial –flyygelit ovat äänitetty kuulokekuuntelua varten Binaural-tekniikkaa hyödyntäen.Lisäsoitinäänten tilantuntua korostetaan Stereophonic Optimizer- teknologian avulla.

Periodisoittimet

Modernin pianon edeltäjä fortepiano on ensimmäistä kertaa mukana Clavinova-sarjan äänikirjastossa. Erittäin harvinainen ja arvokas periodisoitin on äänenvoimakkudeltaan modernia pianoa hennompi. Mozartin, Beethovenin ja Chopinin teokset ovat nyt omaksuttavissa alkuperäisissä sointuasuissaan digitaalipianoa hyödyntäen. CLP-735 -mallin äänikirjastosta löytyy Walterin ja Pleyelin fortepianosamplet

Harjoitustoiminnot ja rytmitaustat

Harjoita soittotekniikkaasi sisäänrakennettujen kappaleiden avulla (Hanon, Bayer, Czerny ja Burgmüller). Harjoittele kappaleiden soidessa oikea ja vasen käsi erikseen tai yhtä aikaa.
Clavinova CLP-700 -sarjan pianoissa on vakiona 20 rytmin säestysautomatiikka (rummut ja basso). Mausta esitystäsi bänditaustoilla tai harjoittele rytmiikkaa metronomia hauskemmalla tavalla.

Nykyaikainen laajennettavuus, Smart Pianist applikaatio

Markkinoiden edistyksellisin USB-audio/MIDI -toiminnallisuus mahdollistaa lähes rajattoman laajennettavuuden Mac/PC/iOS/Android -tietokoneympäristössä.
Ilmainen Yamaha Smart Pianist -applikaatio tarjoaa mielenkiintoisia lisäohjelmia soitonharjoitteluun, ja se muuntaa jopa kaikki älytabletilla olevat audiotiedostot nuottikuvaksi.
Kaikki suosituimmat musiikkiapplikaatiot ja ohjelmat, kuten Garageband, Logic Pro X, MainStage, Ableton, Cubase/Cubasis, Sibelius ja Dorico ovat yhteensopivia Clavinova CLP-700 -sarjan kanssa – soita matalalla latenssilla laadukkaita softasyntikoita Clavinovan äänentoiston kautta, tuota, sävellä ja äänitä musiikkia moniraitasesti ammatitason huippuohjelmia hyödyntäen, tai orkestroi nuotinnusohjelmien upeita samplekirjastoja soittaen reaaliajassa.

Sisäänrakennettu tallennustoiminto

Sisäänrakennettu tallennustoiminto mahdollistaa oman esityksesi äänittämisen helposti ilman sen kummempia valmisteluja. Tallennusformaatiksi voi valita joko MIDI:n tai audion. Lisäksi voit äänittää 16 erillistä raitaa yksilöllisin soitinäänin MIDI-formaatissa.

 • Uudistetut Yamaha CFX ja Bösendorfer Imperial äänikirjastot
 • Kolmiulotteinen Yamaha CFX ja Bösendorfer Imperial Binaural -kuulokeääni
 • Kaksi fortepianoääntä
 • Fysikaalinen resonanssimallinnus (Virtual Resonance Modeling)
 • Grand Expression -mallinnus
 • Smooth Release ja Key-Off samplet
 • 256-äänen polyfonia
 • 38 soitinääntä
 • GrandTouch-S -koskettimisto synteettisellä norsunluu- ja eebenpuupinnoitteella, Escapement, mustat ja valkoiset koskettimet eri pituiset
 • 128 x 64 LCD-näyttö
 • Dual/Split/Duo -kosketintoiminnot
 • 21 esittelykappaletta/50 klassista pianokappaletta/303 opetuskappaletta
 • 20 rytmiä (basso+rummut)
 • 16-raitainen tallennus, USB Audio -tallennus
 • USB TO Host (kaksisuuntainen USB MIDI/audio Mac/PC/iOS ja Android)
 • USB TO DEVICE
 • Vahvistinteho 2 x 30 W
 • 2 x 16 cm kaiuttimet
 • Korvakuulokeliitäntä (2 kpl)
 • Aux In/Out -liitännät
 • Midi- liitännät
 • Mitat: 1,461 x 459 x 927 mm
 • Paino: 57 kg
 • Myyntipaketin mitat: 1,570 (pituus) x 570 (leveys) x 640 (korkeus)
 • Myyntipaketin paino: 80 kg
 • Myyntipaketin sisältö: Nuottiteline, korvakuulokkeiden pidike ja PA.300C -virtalähde
 • Väri: Valkoinen

 

 

Lisätiedot

Paino 57 kg (kilogramma)

Liittyvät tuotteet