VOCOPRO SmartTVOke langaton karaoke setti kahdella mikrofonilla

249,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): SMARTVOKE Osasto:

SmartTVoke karaoke setti, langattomat mikrofonit ja mikseriTämä setti on loistava karaokeen, kotiin, mökille autoon. – Kytke kiinni vaikka stereoiden ja TV:n väliin ja laula vaikka Youtuben, Singan tms. kautta. Optinen tai analoginen sisäänmeno vastaanottimeen, jota voit kontrolloida langattomasti käsikapula (mikrofoni) kaukoohjaimen avulla. Voit säätää mikrofonin voimakkuutta sekä musiikin voimakkuutta suoraan mikin painikkeilla, eli miksata laulusi.  Voit ottaa äänen mistä tahansa lähteestä sisään mikseriin, kuten optinen digitaali ja analoginen miniplugi liitäntä sisään sekä ulos.  Osta kaiutin erikseen, löydät sen yhteensopivista tuotteista, voit kytkeä televisioon ja kotiteatteriin suoraan (Optinen, AUX ja Miniplug johdot tulee mukana)

SmatTVoke karaoke mikrofoni + mikseri langaton. Tämä setti on loistava karaokeen, kotiin, mökille autoon. 2kpl langattomia mikrofoneja, joita voit käyttää lupavapaana. Optinen tai analoginen sisäänmeno. Voit säätää langattomasti käsikapula (mikrofoni) kaukoohjaimen avulla. Voit säätää mikrofonin voimakkuutta sekä musiikin voimakkuutta suoraan mikin painikkeilla, eli miksata laulusi. Voit ottaa äänen mistä tahansa lähteestä sisään mikseriin, kuten optinen digitaalinen ja analoginen miniplugi.

Kaikulaite sisäänrakennettu mikrofoneissa

Langattomat mikrofonit 2kpl erikseen säädettävissä

Mikseri ja langattomat mikit samassa paketissa

Jos sinulla on älytelevisio, sillä on todennäköisesti karaoke-ominaisuus. Se voi olla oma karaokesovellus, kuten Karaoke Channel ™ tai Red Karaoke ™, Singa- Muvika tai valita tuhansista karaokekappaleista YouTubessa. Olet vain yhden askeleen päässä mahtavan karaokejuhlan järjestämisestä, ja se on VocoPron uusi SmartTVOke! Se on nopea ratkaisu sisällyttää karaoke kotisi kaiuttimeen. Liitä vain SmartTVOke television ja stereojärjestelmän väliin ja olet valmis soittamaan karaokeaan ystävien ja perheen kanssa.

Tekniset tiedot:

Uuden sukupolven digitaalinen karaokemikseri Ultimate Sound- ja Karaoke Entertainment -sovelluksiin
Yhteensopiva minkä tahansa laitteen kanssa, jossa on digitaalinen optinen lähtö (vain PCM), ja äänijärjestelmien kanssa, joissa on 1/8 “stereo- tai RCA-tulo
Tai voit käyttää mitä tahansa analogista musiikkilähdettä 1/8 “-tulon kanssa
Kaksi mikrofonia toimii lisenssivapaalla 2,4 GHz: n kaistalla luotettavaa lähetystä varten
miksattu plugi lähettää musiikki- ja mikrofonisignaaleja mihin tahansa äänijärjestelmään, jossa on 1/8 “tai RCA-tulo. Jokaisen mikrofonissa on sisäänrakennetut äänenvoimakkuuden ja tehosteen säätimet
Sisältää digitaalisen optisen kaapelin SmartTV-televisioihin liittämistä varten
Erillinen 1/4 “: n mikrofonilähtöliitin käytettäväksi yksinään olevana mikrofonijärjestelmänä

Takapaneelin liittimet:
Virta sisään
1/8 “audiotulo
1/8 “äänilähtö
1/4 “mikrofoni ulos
Digitaalinen optinen ääni sisään

Lisätarvikkeet:
1/8 “- L / R RCA -kaapeli
Digitaalinen optinen äänikaapeli
Muuntaja
1/8 “- 1/8” kaapeli

Linkit

Omistajan opas

Liittyvät tuotteet