Rokkaavat Rummut + CD Leevi Leppänen

28,00  (ALV 10)

Tuotetta ei varastossa, kysy saatavuus

Tuotetunnus (SKU): 9519548009 Osastot: ,

Jo pitkän rupeaman ammattilaisena, niin muusikkona kuin opettajanakin, tehnyt Leevi Leppänen julkaisi ensimmäisen rummunsoitto-oppaansa 1989. Rokkaavat Rummut sai välittömästi erittäin myönteisen vastaanoton, ja siitä onkin otettu jo 9. painos.

Leevi ryhtyi ammattilaiseksi 70-luvun lopulla, ja hyvän pohjan antoi opiskelu Oulunkylän pop/jazz musiikkiopistossa (nykyisin Pop & Jazz Konservatorio). Monipuolinen työnkuva on pitänyt sisällään niin studiosessioita kuin kiertueitakin, tv-ohjelmia ja teatteriesityksiä – rockia, poppia, lattareita ja jazziakin. Sovittaminen, tuottaminen sekä biisinteko on tuttua hommaa.

Opetustyötä Leevi on tehnyt lukemattomilla klinikoilla ja kursseilla ympäri maata. Vakituisemmin hän on opettanut monissa oppilaitoksissa, esim. edelleen Pop & Jazz Konservatoriossa sekä Sibelius-Akatemiassa.

Rokkaavat Rummut -kirjaansa Leevi on suodattanut kokemastaan oleellisimman: perusasiat notaatiosta, kompeista ja tekniikkaharjoituksista. Eri variaatiot etenevät vaativiin asti, ja mukana on myös neljä erityylistä biisiä.

Mukana seuraavalle äänitteelle Leevi on soittanut osan harjoituksista, jättäen väliin tilaa oppilaan toistaa kuulemansa. Biiseissä avustavat Vesa Anttila (g), Tommi Lindell (kb) ja Timo Turpeinen (voc).

Myös rummuttomat versiot ovat mukana, jolloin voit soittaa clickin tukemana bändin kera. Rokkaavat Rummut on nimenomaan rumpukoulu. Perusasiat selvitetään soittoasentoa myöten valokuvien kera. Materiaali etenee loogisesti, ja kirja soveltuu mainiosti itseopiskeluun. Tietenkin sitä voi käyttää myös oppituntien oheismateriaalina.

Liittyvät tuotteet