Perusaste 1 – Musiikin teorian ja säveltapailun oppijakso Anne Valli – Juha Leinonen

33,90  (ALV 10)

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): perusaste1 Osastot: ,

Ajanmukainen ja uudistuva musiikin teorian ja säveltapailun oppi- ja työkirja musiikin perustasolle. Asiat on esitetty selkeästi ja ymmärrettävästi. Runsaasti tehtäviä, joista opettaja voi valita parhaaksi katsomansa. Jokaisessa osassa on lisämateriaalina kansanlauluja, kaanoneita ja duettoja helpoista vaativampiin edeten. Nuottiviivastot melodia- ja rytmidiktaatteja varten sekä muistiinpanosivut – erillistä nuottivihkoa ei tarvita.

Kirja soveltuu joustavasti erilaisten säveltapailumetodien tueksi. Se on suunniteltu etenemään ”aukeama per viikko” –periaatteella, mutta se soveltuu myös nopeampaan tai hitaampaan etenemiseen. Musiikkioppilaitosten lisäksi kirja sopii kansalais- ja työväenopistojen kurssimateriaaliksi sekä musiikkiluokkien ja itseopiskelijoiden käyttöön.

 

Perusaste 1

Yli 90 teemoittain etenevää, asteittain vaikeutuvaa laulutehtävää. Lisäksi kansanlauluja, duettoja ja kaanoneita yhteensä 48 kpl. Yli 90 teemoittain etenevää rytmitehtävää (myös duettoja), teorian oppisisältö tehtävineen, musiikkisanasto. Nuottiviivastot melodia- ja rytmidiktaatteja varten sekä muistiinpanosivut – erillistä nuottivihkoa ei tarvita.

  • 4. uudistettu painos 2008
  • Kierreselkä
  • 88 sivua
  • ISBN 978-952-99435-2-4

 

Liittyvät tuotteet