Rode Wireless GO II langaton mikrofonijärjestelmä

289,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): WIGO II Osasto:
FI-20A829E0

Wireless GO II ultrakompakti kaksikanavainen langaton mikrofonijärjestelmä

RODEn Wireless GO II on kaksikanavainen langaton mikrofonijärjestelmä kaikille sisällöntuottajille, jotka tarvitsevat laadukkaan pienikokoisen langattoman mikrofonisetin, jonka voi ottaa minne vaan!. Paketissa tulee kaksi lähetintä sekä yksi vastaanotin. Tämä tekee WIGOII:sta täydellisen langattoman silloin kun puhujia on useampi.

Kytke kameraan tai käytä vaikka iPhonella® – maailman pienin ja monikäyttöisin broadcast -tason digitaalinen langaton mikrofonijärjestelmä hurmaa monikäyttöisyydellään. HUOM. Mobiililaitetteen kanssa käytettäessä tarvitsette mukaan joko RODE SC15, SC16 tai SC7 adapterin.

WiGOII uudet ominaisuudet

WIGO II versioon on tullut erinomaisia lisäyksiä, mitkä helpottavat sisällöntuottajia jokapäiväisissä kuvauksissa.

WIGOII voidaan kytkeä TRS-kaapelilla kameraan, tai sitten USB:lla tietokoneeseen, tablettiin, tai puhelimeen. Järjestelmässä on myös sisäänrakennettu, jopa 24 tuntia kestävä, tallennus mahdollisuus. Järjestelmää voidaan jälkikäteen ohjata uudella RØDE central applikaatiolla.”

RØDE central applikaatio

RØDE Central on Wireless GO II:n apusovellus tietokoneelle, jonka avulla voit määrittää laiteasetuksia, käyttää, optimoida ja viedä tallenteita, aktivoida ja deaktivoida toimintoja sekä päivittää laiteohjelmiston. Se on ladattavissa ilmaiseksi Macille ja Windowsille. Lisätietoja sekä latauslinkin löydät TÄÄLTÄ

 

Paketista löytyy
  • 1x vastaanotin
  • 2x lähetintä
  • 3x karvatuulisuojaa
  • 3x USB-A – USB-C kaapelia
  • 1x TRS-TRS kaapeli
  • 1x säilytyspussi

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rode Wireless GO II langaton mikrofonijärjestelmä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät tuotteet