AKG WMS45 Vocal Set, BD A: 530.000-559.000MHz

209,00 

Tuotetta ei varastossa, kysy saatavuus

Tuotetunnus (SKU): 8AUWMS45VOCA Osasto:

AKG Perception Wireless 45 – laadukas, analoginen langaton

AKG Perception Wireless 45 on hyväsoundinen, laadukas ja helppokäyttöinen analoginen langaton lähetin/vastaanotinkokonaisuus pienille ja keskisuurille estradeille: klubeille, esiintymislavoille, yhteisötilaisuuksiin, kongresseihin ja kuntosaleille. Valmiit taajuusvalikot mahdollistavat sujuvan käytön, olipa tarve yhdelle signaalille tai monikanava-audiolle.

AKG Perception Wireless toimii jopa kahdeksan tuntia yhdellä AA-koon paristolla, joten päivittäiset käyttökulut pysyvät aina kohtuullisina. Järjestelmää on saatavissa erilaisina yhdistelminä käyttötarkoituksen mukaan.

AKG Perception Wireless 45 Vocal Set

AKG Perception Wireless 45 solistiversio on samalla kertaa selkeä käyttää ja hyvän kuuloinen. Pakkaukseen kuuluu käsikapulamallin HT45-lähetin dynaamisella, hertta-suuntakuvion mikrofonilla, joka tuo laulun selkeästi läpi kovassakin metelissä. SR45-vastaanottimessa on lähdöt sekä XLR-liittimellä että 6,3mm jakilla.

AKG Perception Wireless 45 -sarjan sydän on tehokas SR45 -vastaanotin, jonka valmiit taajuusvalikot mahdollistavat jopa kahdeksan langattoman järjestelmän sujuvan samanaikaisen käytön. Se sopii niin laulu- ja puhekäyttöön kuin soittimille, ja omimmillaan se on pienillä ja keskikokoisilla estradeilla kuten klubeilla, esiintymislavoilla, yhteisötilaisuuksissa, kongresseissa ja kuntosaleilla. SR45-vastaanottimessa on LED-merkkivalo niin radiotaajuussignaalille kuin signaalin yliohjaukselle. Lähdöt on toteutettu sekä ammattiaudion XLR-liittimellä että 6,3mm jakilla ja kansainvälistä käyttöä silmällä pitäen mukana on universaali virtalähdesarja.

AKG Perception HT45 solistimikrofoni on käsikapulamallinen, dynaaminen mikrofoni laulukäyttöön. Herttakuvio (kardioidi) eliminoi ulkoisia vuotoja ja poimii solistin äänen mahdollisimman tehokkaasti ja ilman kierto-ongelmia. Jousiteräslankainen mikrofoniverkko suojaa mikrofonin kapselia iskuilta. HT45-lähetinyksikössä on oma lähtötason säätö ja häiriötön kytkin virralle ja vaimennukselle. Pariston merkkivalo muuttuu punaiseksi ennen kuin virta loppuu, joten paristonvaihdon voi rytmittää huomaamattomasti esityksen lomaan.

Liittyvät tuotteet