Dunlop Nylon Max-Grip Jazz III Stiffo plektrapakkaus 6kpl

6,70 

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 471P3S Osasto:

GRIPPIÄ KLASSIKKOON!

Max-Grip Jazz III Nylon -plektran grip on todella pitävä. Pienessä plektrassa pitävä pinta pääsee oikeuksiinsa, sillä alkuperäisen Jazz III -mallin suurin ongelma on ollut aina hikisissä näpeissä pyöriminen. Max-Grip Jazz III Stiffo on tarkasti kontrolloitava plektra, jonka attack on nylon-mallia yläpäisempi ja hyvin napakka.

Jazz III ihastuttaa ja vihastuttaa. Oikeastaan sen pieni koko on se asia, joka saa aikaan suuria tunteita. Joka tapauksessa kyseessä on plektra, joka on suunniteltu antamaan kaikki kontrolli soittajan käsiin. Ajatus on siinä, että sormien välistä näkyy pelkästään plektran kärki. Näin sillä ei päästä tahattomasti kaivamaan liian syvälle kielten väliin, ja sitä kautta release on mahdollisimman nopea. Kärki on terävä ja sen synnyttämää attackia voisi kuvailla samalla sanalla.

Jazz III on äärimmäisen tekninen plektra, joka ei sovi jokaisen soittotekniikalle. Todella monelle se kuitenkin sopii ja nämä soittajat pitävätkin plektrastaan kiinni kynsin ja hampain. Jazz III -plektraa käyttävät tuppaavat soittamaan sillä aivan kaiken kompeista leadeihin. Max-Grip -malli on kuitenkin kokeilemisen arvoinen, vaikka alkuperäisestä ei pitäisikään sillä pitävä pinta muuttaa koko plektran luonnetta.

Mikäli Jazz III -malli tuntuu liian pieneltä, kannattaa kokeilla Jazz III XL -plektraa.

  • Max-Grip Jazz III Stiffo on tiukka-soundinen plektra kovalla, ja yläpäisellä attackilla
  • Pienen, teräväkärkisen plektran kontrolli on järkkymätön, etenkin näin järeällä gripillä.
  • Pussissa 6kpl plektroja
  • Paksuus: 1.38mm
  • Plektran materiaali: Stiffo
  • Tuotekoodi: 471P3S

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dunlop Nylon Max-Grip Jazz III Stiffo plektrapakkaus 6kpl”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Liittyvät tuotteet