Dunlop Max-Grip Nylon Standard 0.73mm plektrapakkaus 12 kpl

6,90 

6 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 449P073 Osasto:

MAX-GRIP NYLON STANDARD PYSYY TIUKASTI NÄPEISSÄ!

Dunlop Max-Grip Nylon -plektrojen grip on todellakin maksimaalinen! Viattomilta näyttävät nystyrät tarttuvat sormiin yllättävällä tehokkuudella. Max-Grip -plektra ei pyöri käsissä eikä lennä plektrojen mustaan aukkoon, treenikämpän lattialle.

Max-Grip Nylon Standard on lämminsointinen, taipuisa, edullinen ja melko kestäväkin plektra. Max-Grip Nylonit on suunnattu kovempaa soittaville kitaristeille, joilla plektra lähtee helposti pyörimään näpeissä. Pitää myös muistaa, että kaikki nopeita linjoja soittavat kitaristit eivät käytä teräväkärkistä plektraa, vaan haluavat perinteisempiä malleja. Max-Grip Nylon toimii näille soittajille erittäin hyvin, sillä tarttuvapintaista plektraa on helppo kontrolloida. Sitä ei myöskään tarvitse puristaa raivolla. Liika puristaminen vaikuttaa attackiin ja soundiin monesti negatiivisella tavalla ja vie soittamisesta rentouden pois.

  • Dunlop Max-Grip Nylon Standard 0.73mm Player’s Pack sisältää 12kpl plektroja
  • Ohuehko 0.73mm nylon-plektra tuottaa pehmeän soinnin terhakkaalla räpsyllä ja attackilla. Nylonin terävä reuna kaivautuu kielten punokseen ja plektran kulmalla on suuri vaikutus sointiin. Hieno plektra sointujen näppäilyyn ja komppihommiin.
  • Nylon Max-Grip Standardissa on erittäin pitävä grip-kuvio molemmin puolin
  • Nylon on materiaalina ikiaikainen klassikko. Lämmin sointi ja joustava soittotuntuma
  • Lämmin attack, joka lämpenee entisestään paksummissa malleissa
  • Tuotekoodi: 449P073

Liittyvät tuotteet