Boss ST-2 Power Stack

115,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): ST2 Osasto:

AUTENTTISIA VAHVISTINTORNEJA PIKKUPEDAALISSA

Paksusta crunchista ultra high-gain säröihin, ST-2 Power Stack tuottaa maineikkaan BOSS-särön tyrmäävällä voimalla, joka on sukua himoituille putkivahvistimille ja ammattilaisten vahvistintorneille. SOUND-nupista säädetään samanaikaisesti gainia ja soundin luonnetta, jotta voit hetkessä siirtyä vintage-säröstä täyteen säröhyökkäykseen. Hienoviritä soundi kohdalleen 2-alueisella taajuuskorjaimella. ST-2 on ainutlaatuinen säröpedaali, joka hyödyntää BOSSin vuosia jatkunutta vahvistinmallinnuksen tutkimustyötä, ja tuo ulottuvillesi uskottavia stäkkisoundeja pedaalikoossa.

 • Originaali särömaailma, joka muistuttaa putkivahvistintornia
 • Tarjoaa laajan kirjon äänenvärejä vintage crunchista moderneihin ultra high-gain säröihin
 • Uskollinen ja tarkka vaste pikkausnyansseihin ja volume-muutoksiin
 • SOUND-nuppi kontrolloi sekä gainin määrää, että soundin luonnetta
 • 2-alueinen EQ omilla BASS- ja TREBLE-säätimillä
 • Kulutusta kestävä BOSS-rakenne

 • ower of Power

  ST-2 tuottaa soittotuntuman ja voiman, joka on vahvistintornien tunnusmerkki. Se perustuu BOSSin pitkälle kehittyneeseen klassisten vahvistimien äänen ja käyttäytymisen analyysiin. Tämä säröefekti tuottaa autenttisen äänenvärin ja ilmeikkyyden, joka vastaa luonnollisesti pikkausnyansseihin ja kitaran volume-säätöön. Emulointi on kuitenkin vasta alkua, sillä ST-2 kykenee menemään vielä todellisia vahvistimia pidemmälle.

 • Crunch, Drive, Ultra High Gain

  Soittamalla kevyesti ST-2:n kanssa nautit runsaasta ja puhtaasta soinnista ja lisäämällä rankkuutta soittoon soundi kehittyy paksuun crunch-säröön — loistava työväline rock-ballaadeihin tai kappaleisiin, jotka vaativat dramaattisia tunnelman muutoksia. Kuvittele vaikka voimakas, yliohjattu vahvistinstäkin soundi. Autenttinen klassinen rock-soundi löytyy myös, kirkkailla yläharmoonisilla höystettynä. Käännä lisää SOUND-nuppia ja siirryt heavy metal sävyihin. ST-2 mahdollistaa äärimmäisen voimakkaan gainin, mutta tarjoaa vahvan alakerran ja särmikkyyden samaan aikaan.

 • SOUND-nuppi

  SOUND-nuppi on ainutlaatuinen BOSS-kontrolleri. Asetat sen yksinkertaisesti sen soundin kohdalle, jota olet hakemassa. SOUND-nuppi muuttaa gainin lisäksi myös soundin luonnetta rapsakasta crunchista ja mahtavasta drivestä aina maata järisyttävään ultra high gainiin.

 • Kulutusta kestävä BOSS

  BOSS efektipedaalit ovat maailmankuuluja mahtavan soundin lisäksi myös lujasta rakenteestaan, kestävyydestään ja luotettavuudestaan. ST-2 perii tämän BOSS-todistetun suunnittelun, tarjoten kitaristille vankasti kootun pedaalin, joka on valmistettu kestämään vuosikymmeniä vaativaa käyttöä.

Liittyvät tuotteet