Ale!

Kala Makala Waterman Ukulele vaaleanpunainen sopraanoukulele

29,00 

Toimitus vain 9,90€!

7 varastossa

Tuotetunnus (SKU): YKLKA-SWB-PK Osastot: ,

Kala Waterman sopraanoukulele Soft Pink -värillä

Kala waterman on ulko-olosuhteisiin tarkoitettu 1950-luvun Maccaferri-ukuleleen perustuva sopraanoukulele. Sen voit ottaa siis huoletta mukaan rannalle tai mökille ja soitella vaikka upoksissa!
Muovirungostaan huolimatta Kala Waterman soi kuitenkin hyvin ja sopii erinomaisesti esimerkiksi koulusoittimeksi juuri kestävyytensä ansiosta. Summattuna Waterman on siis soiva ja kestävä sopraanoukulele ja sitä myydään useissa pirteissä väreissä.

Ukulelella oppiminen on mukavaa!

Musiikin opiskeleminen ja soittaminen kehittää aivoja monella tapaa: sen on todettu kohentavan muun muassa musiikin ulkopuolisten asioiden oppimista, abstraktien kokonaisuuksien hahmottamista, muistin toimintaa sekä ongelmanratkaisukykyä. Ukulele on yksi helpoimpia tapoja aloittaa musiikin oppiminen ja se sopii kokonsa vuoksi täydellisesti pienillekin lapsille. Vaikka monet soittajat siirtyvät vanhemmiten ukulelen ääreltä esimerkiksi kitaran pariin, löytyy ukulelesta syvyyttä ihan samalla tavalla kuin suuremmistakin soittimista.

Kala Waterman Ukulele

Portti bändihomiin

Bändissä soittaminen on monesti yksi nuoruusajan hauskimpia muistoja. Vaikka ukulele ei ehkä olekaan se perinteisin bändisoitin, näkee sitä nykyään todella paljon esimerkiksi luokkahuoneissa ympäri Suomen. Akustistiset soittimet ovat yleistyneet maassamme todella paljon myös perkussiosoittimien osalta. Ukulele onkin siis loistava melodiansoitin esimerkiksi cajon-rummun tai bongojen pariksi.

Huoleton mökkisoitin

Edullisen hintansa johdosta Kala Waterman ukulele sopii hienosti vaikka puisto-, mökki-, tai kakkossoittimeksi jo pidemmälle edenneille soittajille. Watermanin runko on kestävää polykarbonaattia, joten sen kestävyyttä eri sääolosuhteissa ja lämpötiloissa ei tarvitse miettiä lainkaan. Nämä ovat kuitenkin juuri niitä asioita jotka usein koituvat akustisen soittimen kohtaloksi. Jos etsit perinteisemmistä materiaaleista valmistettua lähtöpään ukulelea, suosittelemme tutustumaan puulaminaatista valmistettuun Kala Dolphin -sarjan ukuleleen.

Alla vielä video supersuositulta The Ukulele Teacher YouTube -kanavalta, jonka avulla ukulelen aloittaminen helpottuu enstisestään. The Ukulele Teacher soittaa videoillaan juurikin Kala ukuleleja, soita sinäkin!

 

Liittyvät tuotteet