Yamaha B1SC2PE Silent Piano musta kiiltävä

5.950,00 

Yamaha B-malliston Silent pianoissa yhdistyy korkeatasoinen akustinen piano ja innovatiivinen digitaalitekniikka. Tartu ainutlaatuiseen tarjoukseen nyt.

Tuotetta ei varastossa, kysy saatavuus

Tuotetunnus (SKU): B1SC2PE Osasto:

Silent-järjestelmässä on kehittynyt sensorisysteemi, jolla ohjataan pianoon liittettyä digitaalista yksikköä ja kuulokkeiden avulla voidaan soittaa eri instrumenttiääniä, kuten Yamahan CFX konserttiflyygeliä tai Bösendorfer Imperial konserttiflyygeliä.

 

Silent tilassa pianon vasarat eivät osu kieliin ja soitto on ulospäin täysin hiljaista. Yamaha Silent-piano on mitä parhain hankinta, kun ei haluta häiritä muuta perhettä tai naapureita. Voit soittaa korkeatasoista pianoa silloin kun sinä itse haluat, riippumatta kellonajasta.

Nykyaikaiset lisäominaisuudet, kuten USB-audio/MIDI mahdollistavat lähes rajattoman laajennettavuuden Mac/PC/iOS -tietokoneympäristössä. Ilmainen Yamaha Smart Pianist -applikaatio tarjoaa mielenkiintoisia lisäohjelmia soitonharjoitteluun ja se muuntaa jopa kaikki älytabletilla olevat audiotiedostot nuottikuvaksi.

Kaikki suosituimmat musiikkiapplikaatiot ja ohjelmat, kuten Garageband, Logic Pro X, MainStage, Ableton, Cubase/Cubasis ovat yhteensopivia B1SC2PE:n kanssa.
Akustinen piano on sama kuin Yamaha B1PE.

Kysy soittimen arvioitu toimitusaika. Kotiinkuljetus neuvoteltavissa erikseen.

Lisätiedot

Paino 100 kg

Liittyvät tuotteet