Ale!

Roland EA-7 kosketinsoitin

Original price was: 1.650,00 €.Current price is: 1.349,00 €.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): EA7 Osastot: ,

KOKO MAAILMAN SOINTI SORMIESI ALLA

E-A7 on monipuolinen säestyskiippari muusikoille, jotka tarvitsevat huippuluokan soundeja ja autenttisia säestystyylejä maailman joka kolkasta. E-A7:n käyttäminen on nopeaa ja intuitiivista loogisen kahden näytön käyttöliittymän ansiosta; tyylit ovat vasemmalla ja soundit (joita on yli 1.500) oikealla. Useimmilla toiminnoilla on omat pikanäppäimensä. Saat luotua omia instrumentteja WAV-tiedostoista tai jopa samplattua suoraan koskettimistolta. Laulajat arvostavat mikrofonituloa sekä erityisiä lauluefektejä. Koko soitin on todella näppärä keikkapeli, se painaakin vain kahdeksan kiloa. Minne musiikkisi Sinua viekin, E-A7 auttaa matkalla ja perillä.

 • li 1,500 monipuolista soundia joka puolelta maailmaa
 • WAV-tiedostojen tuonti sekä samplausmahdollisuus
 • Valtava valikoima säestystyylejä Aasiasta, Lähi-Idästä, Euroopasta ja Etelä-Amerikasta
 • Tehokas säestysosa, näppäimet suoraan ohjaukseen sekä monipuolisia yhden kosketuksen esitystoimintoja
 • 156 pikanäppäintä usein käytettyihin toimintoihin
 • Looginen kahden näytön käyttöliittymä, säestystyylit ovat vasemmalla ja soundit oikealla
 • Mikrofonitulo, erilliset lauluefektit
 • Helppo kantaa ja kuljettaa, paino vain 8kg
 • Laaja valikoima säestystyylejä sekä autenttisia sovituksia maailman eri kolkista.

  Vaikka E-A7 loistaa länsimaisessa musiikissa, on se yhtä vahva muistakin maailman osista tulleissa musiikkityyleissä. Soittimessa on laaja valikoima Aasiasta, Lähi-Idästä, Euroopasta ja Etelä-Amerikasta kotoisin olevien taitavien muusikoiden luomia globaaleja säestystyylejä. Ei ole väliä missä päin maailmaa soitat – E-A7 sopii aina mukaan.

 • Koko maailman sointi sormiesi alla

  E-A7:ssä on yli 1,500 soundia; pianoja, sähköpianoja, urkuja, jousia, vaskia ja monia muita. Mukana on myös instrumentteja ympäri maailman; autenttisia sointeja Lähi-Idän, Indonesian, Intian, Vietnamin ja Itä-Euroopan eloisista musiikkikulttuureista. Jokainen soundi on luotu yhteistyössä asiantuntevien, taitavien muusikoiden kanssa ja näin saatu ne erittäin realistisiksi ja laadukkaiksi. Ja koska soundit on jaettu alueiden mukaisiin kategorioihin, löydät juuri sopivan nopeasti ja helposti.

 • Laajenna soundivalikoimaa WAV Sample Import-toiminnolla

  E-A7:n 1,500 omaa soundia on vasta alkupiste. Useimmat keikkasoittajat ovat vuosien varrella keränneet hyväksi havaittuja soundeja omaksi kirjastoksi – voit edelleen käyttää niitä WAV import-toiminnon ansiosta. Voit myös käyttää soittimen samplausominaisuutta ja tehdä uusia soundeja, vaikkapa rumpukomppeja tai taustalauluja. Kaikki, mitä tarvitset soundin tekemiseen, mukaan lukien efektit, on soittimessa. Voit siis tulla keikalle, kokeilla ideoita sound-checkissä ja viimeistellä soundit ennen keikan alkua.

 • Nopea ja looginen käyttöliittymä, jossa säestystyylit ovat vasemmalla ja soundit oikealla.

  Joissakin arranger-kosketinsoittimissa on paljon toimintoja, mutta niiden vuoksi soitinta on hankala käyttää – ei ehkä parasta silloin, kun olet hyvää meininkiä odottavan yleisön edessä. E-A7 on loogisesti järjestelty siten, että säestystyylit on asetettu vasemmalle ja soundit oikealle. Kummallakin puolella on oma LCD-näyttönsä, joista näet tarpeellisen tiedon. 156 pikanäppäintä usein käytetyille toiminnoille takaavat sen, että vietät enemmän aikaa soittaessa ja vähemmän etsiessä oikeaa näppäintä panikoiden.

 • Kaikki hyvän keikan ainekset heti käsillä

  Keikalla ollessasi haluat vain, että homma toimii. Siksi E-A7:ssä pääset suoraan käsiksi yleisimpiin soittaessa tarvittaviin toimintoihin. Kuudelta fraasipadilta saat liipaistua sampleja tai MIDI-fraaseja juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Saat määritettyä ja vaihdettua viritysjärjestelmää näppäintä painamalla. Käytössäsi on myös kuusi liukusäädintä, joilla voit säätää rumpu-, basso- ja säestysosien äänenvoimakkuuksia. Lopuksi, pitch bend-kahvan yläpuolelta löytyy seitsemän näppäintä, joille voit itse määrittää haluamasi toiminnot. Mitä tarvitsetkin, se löytyy heti läheltä ilman, että Sinun tarvitsee juurikaan nostaa kättäsi.

 • Kytke mikki, aseta taso ja laula

  Jos laulu kuuluu olennaisena osana esiintymiseesi, E-A7:ssa on mikrofonitulo ja sen äänenvoimakkuuden säätö etupaneelissa; säädä laulun taso säätimellä suoraan, ilman valikkoja. Käytössäsi on myös valikoima ammattitason lauluefektejä soundin viimeistelyyn, tarjolla on kaikua ja viivettä muokattavine parametreineen.

 • Ei paljoa paina, vain 8kg

  Vaikkakin on parasta, jos kaiken tarvittavan voi tuoda itse keikalle, on painavan kosketinsoittimen kantaminen melkoista tuskaa. E-A7 tekee keikkailevan muusikon elämästä kahdella tavalla helppoa – siinä on kaikki tarvittava hyvään keikkaan eli mitään ylimääräisiä laatikoita ja kaapeleita ei tarvitse muistaa eikä raahata ja sitä on helppo kuljettaa. Kahdeksan kiloa painavassa soittimessa, jossa on 61 kosketinta ja paljon paukkuja, ainoa raskas asia on vielä yhden encoren soittaminen. Mikä on mukavan raskasta.

 • Monipuolinen SMF -soitin, joka toistaa myös WAV/MP3 -audiotiedostoja

  E-A7:n soitin lukee Standard MIDI Filejä (SMF) sekä WAV- ja MP3-audiotiedostoja. Laajojen toisto-ominaisuuksien ansiosta voit toistaa kappaleen osaa tai hypätä toiseen kohtaan. WAV-audiota toistaessa voit käyttää Center Cancel-toimintoa ja jättää näin tilaa omalle äänellesi. Voit jopa äänittää koko keikkasi WAV-tiedostoksi ja tallentaa sen USB -muistille – erinomainen tapa promotoida musiikkiasi ja saada lisää keikkoja.

 • Joustavat User-muistipaikat antavat Sinulle ohjat

  Koska E-A7:ssä on runsaasti näppäimiä ja liukusäätimiä, suurin osa ‘pakollisista’ on jo valmiiksi sormenpäissäsi. Saat myös tallennettua muistipaikkaan joukon lisäasetuksia, joita ovat mm. Part, Auto Fill ja Input EFX päällä/pois-asetukset. Tämä ylimääräinen kontrollikerros antaa Sinulle helpon tavan muokata soittimen asetuksia joka kappaleelle keikan aikana. Voit käyttää myös Rolandin BK arranger-sarjan ohjelmakirjastoja suoraan USB-muistilta.

Liittyvät tuotteet