AKG WMS45 Instrument Set – 614.100-629.300, 8-taajuutta

229,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 8AUWMS45INSTU2 Osasto:

Langaton instrumenttisetti korkealaatuisella lähettimellä ja 8-taajuuden vastaanottimella.

AKG Perception Wireless Instrumental Set on soundillaan, toiminnoillaan ja ulkonäöllään loistava langaton järjestelmä, joka hoitaa tilanteet bändikäytöstä klubijuontoihin. Settiin kuuluu luokkansa pienin ja kevyin langaton lähetin ja kahdeksalla taajuudella toimiva vastaanotin.

WMS45 instrumenttisettiin kuuluva PT45-lähetin on pieni, kestävä ja ammattimaiseen käyttöön suunnattu. Laitteen mukana tulevalla mini XLR/plugikaapelilla lähetin yhdistyy vaivattomasti kaikenlaisiin kitaroihin, bassoihin ja headset-mikrofoneihin. PT45-lähettimessä on oma gain-säätönsä ja sen on/off/mute-kytkin on käytännössä äänetön. PT45-lähetin toimii yhdellä AA-paristolla noin 8 tuntia.

Instrumenttipaketin vastaanotin (AKG SR45) toimii kahdeksalla taajuudella ja pystyy käsittelemään kuutta samanaikaista kanavaa. Yksi vastaanotin siis riittää esimerkiksi pienen bändin laulujen ja kielisoittimien käsittelemiseen. SR45:n etulevyn kirkkaat LED-valot ilmaisevat signaalin vahvuudesta ja mahdollisesta klippaamisesta. SR45-vastaanottimessa on sekä plugi- että XLR-ulostulot ja mukaan kuuluva virtalähde on universaali, joten se toimii käytännössä missä tahansa maailman kolkassa.

Liittyvät tuotteet