Ale!

KALA Waterman GITD Yellow Sopraanoukulele

29,00 

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): YKLKA-SWB-YL Osasto:

KALA Waterman GITD Yellow Soprano Ukulele

Kala waterman on ulko-olosuhteisiin tarkoitettu 1950-luvun Maccaferri-ukuleleen perustuva sopraanoukulele. Sen voit ottaa siis huoletta mukaan rannalle tai mökille ja soitella vaikka upoksissa!
Muovirungostaan huolimatta Kala Waterman soi kuitenkin hyvin ja sopii erinomaisesti esimerkiksi koulusoittimeksi juuri kestävyytensä ansiosta. Summattuna Waterman on siis soiva ja kestävä sopraanoukulele ja sitä myydään useissa pirteissä väreissä.

Ukulelella oppiminen on mukavaa!
Musiikin opiskeleminen ja soittaminen kehittää aivoja monella tapaa: sen on todettu kohentavan muun muassa musiikin ulkopuolisten asioiden oppimista, abstraktien kokonaisuuksien hahmottamista, muistin toimintaa sekä ongelmanratkaisukykyä. Ukulele on yksi helpoimpia tapoja aloittaa musiikin oppiminen ja se sopii kokonsa vuoksi täydellisesti pienillekin lapsille. Vaikka monet soittajat siirtyvät vanhemmiten ukulelen ääreltä esimerkiksi kitaran pariin, löytyy ukulelesta syvyyttä ihan samalla tavalla kuin suuremmistakin soittimista.

Portti bändihomiin
Bändissä soittaminen on monesti yksi nuoruusajan hauskimpia muistoja. Vaikka ukulele ei ehkä olekaan se perinteisin bändisoitin, näkee sitä nykyään todella paljon esimerkiksi luokkahuoneissa ympäri Suomen. Akustistiset soittimet ovat yleistyneet maassamme todella paljon myös perkussiosoittimien osalta. Ukulele onkin siis loistava melodiansoitin esimerkiksi cajon-rummun tai bongojen pariksi.

Huoleton mökkisoitin
Edullisen hintansa johdosta Kala Waterman ukulele sopii hienosti vaikka puisto-, mökki-, tai kakkossoittimeksi jo pidemmälle edenneille soittajille. Watermanin runko on kestävää polykarbonaattia, joten sen kestävyyttä eri sääolosuhteissa ja lämpötiloissa ei tarvitse miettiä lainkaan.

 

 

 

Liittyvät tuotteet