Roland SPD-SX Sampling Pad

925,00 

Innovatiivinen äänenkaappaus toiminto, vaikuttava soittokokemus, kolme multiefektiä ja paljon muuta. Uuden SPD-SX:n avulla hallitset sample-tallennuksen ja -toiston kätevästi kapuloilla. Se on täydellinen lisävaruste akustiseen tai sähköiseen rumpusettiin, perkussio-kattaukseen ja DJ:n tai kosketinsoittajan laitearsenaaliin. SPD-SX soveltuu yhtälailla live-käyttöön, äänityksiin, esituotantoon kuin klubeihinkin. SPX-SX:ssä monet ennestään tutut ja hyväksi havaitut ominaisuudet nousevat aivan uudelle tasolle. Viimeisintä teknologiaa hyödyntäen SPD-SX hoitaa yksittäisten sample-iskujen käskytyksen ja looppien tai kokonaisten taustaraitojen toistamisen huolellisesti, luotettavasti ja nopeasti. Nauti nyt kehittyneimmästä triggaus- ja samplaus-teknologiasta tyylikkäästi ja helposti.

Tuotetta ei varastossa, kysy saatavuus

Tuotetunnus (SKU): SPDSX Osasto:

 

  • Ainutlaatuinen sampleri – ainoa lajissaan
  • 2GB sisäinen muisti mahdollistaa 360 minuutin mono-samplauksen ilman lisämuistia
  • 9 kosketusherkkää padia ja 2 tuplatriggeri-sisäänmenoa
  • Multi-Pad Sampling – samplet on helppo tallentaa ja asettaa padeille
  • 3 itsenäistä multiefektiä, 2 reaaliaikaista ohjainpotikkaa ja 4 efektinappia
  • LED-valot osoittavat padien tilan ja äänenvoimakkuuden
  • Monipuoliset USB-toiminnot (USB-massamuisti, USB MIDI/Audio, USB-muisti)
  • Wave Manager –ohjelma helpottaa sample-tiedostojen siirtelyä ja järjestelyä
  • Suuri LCD-näyttö

Lyöntialusta

SPD-SX:ssä on yhdeksän erittäin herkkää padia, kaksi reaaliaikaista kontrolleria sekä neljä efektipotikkaa. Rolandin kaikkein kehittynein triggeri-teknologia mahdollistaa padien täydellisen tarkan ja dynaamisen toimivuuden. Suurelta LCD-näytöltä käytössä olevat asetukset ovat luettavissa kaikenlaisissa olosuhteissa. Jokaisella padilla on oma LED-valo, joka näyttää sen kulloisenkin tilan – sample-fraaseja trigatessa LED-valot näyttävät mitkä padit ovat toistotilassa, ja LED-valon kirkkaus taas osoittaa äänentason voimakkuutta, aivan kuten miksereissä. Selkeä punainen juova padien välissä helpottaa eri lyöntipintojen hahmottamista lavalla.

Soitettavuus ja toiminnallisuus paremmaksi

Tänä päivänä yhä useammat rumpalit ja perkussionistit tarvitsevat sampleja esityksissään. SPD-SX tyydyttää nämä soittajien alati kasvavat vaatimukset varsin olennaisilla ominaisuuksilla kuten klikki-ulostulon reititys, erilliset äänenvoimakkuuden säädöt, Pad Check –toiminto, apu-ulostulot ja paljon muuta.

Efektit

SDP-SX:ssä on käytössä kolme multiefektiä – yksi masterefekti ja kaksi vapaavalintaista efektiä jokaiseen settiin. Efektejä on mahdollista kontrolloida reaaliaikaisesti DJ-maailmasta tutulla tavalla etupaneelin potikoilla. Käy käsiksi potikoihin, sillä filtteri, delay, loopperi ja yksi valitsemasi efekti ovat kaikki luovasti muokattavissa neljän painonapin ja kahden ohjainpotikan avulla.

Multi-Pad Sampling

SPD-SX kätkee sisäänsä paljon mahtavia ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten Multi-Pad Sampling. Syötä vain ääntä laitteeseen audio-sisääntulojen tai USB:n kautta ja lyö padia osoittaaksesi samplelle alku- ja loppupiste. Sample määräytyy oikean mittaisena automaattisesti lyömällesi padille. Todella helppo ja nopea tapa luoda uusia multi-sampleja ja padi-pankkeja.

SPD-SX Wave Manager –ohjelma

SPD-SX:n reilu sisäinen muistikapasiteetti (2GB) mahdollistaa suuren sample-kirjaston tallentamisen. Ulkopuolista muistia ei tarvita kun laitteen sisäiseen muistiin mahtuu 16bit. 44.1kHz mono-materiaalia noin 360 minuuttia, 10,000 tiedostoa. USB-portti mahdollistaa sample-tiedostojen lataamisen suoraan muistitikulta SPD-SX:ään. Mukana tulevan Wave Managerin avulla siirrät ja järjestelet sample-tiedostoja tietokoneen ja SPD-SX:n välillä tehokkaasti ja kätevästi.

Liittyvät tuotteet