Ale!

VOCOPRO HD-Oke HDMI karaoke 2 x mikrofoni- kytke suoraan TV HDMI

199,00 

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): HD-OKE Osasto:

HD-Oke HDMI karaoke mikseri mikrofoneilla kotiteattereille ja soundbareille.   Kytke kiinni HDMI liitännällä ja laula vaikka Youtuben, Singan tms. kautta. 2kpl mikrofoneja.  HDMI ja Line in sisäänmenot vastaanottimeen, jota voit kontrolloida langattomasti kaukoohjaimen avulla.  Osta kaiutin erikseen, löydät sen yhteensopivista tuotteista, voit kytkeä televisioon ja kotiteatteriin suoraan (johdot mukana).

HD-Oke HDMI karaoke mikrofoni+ mikseri kotiteattereille ja soundbareille. 

– Kytke kiinni HDMI liitännällä ja laula vaikka Youtuben, Singan tms. kautta. 2kpl mikrofoneja.

– HDMI ja Line in sisäänmenot vastaanottimeen, jota voit kontrolloida langattomasti kaukoohjaimen avulla.

– Osta kaiutin erikseen, löydät sen yhteensopivista tuotteista, voit kytkeä televisioon ja kotiteatteriin suoraan (johdot mukana)

Yritätkö saada enemmän viihdearvoa soundbariin tai kotiteatterijärjestelmääsi? Entä karaoke? VocoPron uusi HD-Oke on loistava tapa lisätä karaokea HDMI-yhteensopiviin kotiteatteriäänijärjestelmiin

Nyt voit esittää valtavan valikoiman karaokekappaleita internetin ulkopuolella sovelluksilla, kuten YouTube™ ja Vemo™, suoratoistolaitteilla, kuten Roku™ tai AppleTV™, tai voit tilata Karaoke Channel™ -kanavan paikallisen kaapeli-TV:n tai satelliittipalveluntarjoaja. Yhteyden muodostaminen on helppoa: liitä vain HD-Oke suoratoistolaitteen tai digisovittimen väliin HDMI-yhteensopivaan vastaanottimeen tai soundbariin.

Mukana on myös kaksi ammattimaista langallista mikrofonia, joten duettoesitykset ovat mahdollisia heti pakkauksesta lähtien. Neljän laulutehosteen esiasetuksen avulla kuulostat parhaalta, jopa ilman ääniteknikkoa. Se sisältää jopa Vocal Eliminatorin, joka vähentää päälaulua muilta kuin karaokekappaleilta, jotta voit olla oman esityksesi tähti!

Nyt olet valmis isännöimään eeppistä karaokeiltaa, jossa pääset kuuntelemaan tuhansia kappaleita internetin ulkopuolelta vanhoista kappaleista uusimpiin pophitteihin! Pidä ystäväsi ja perheesi viihdytettynä tuntikausia VocoPron HD-Oken avulla!

  • HD In voi vastaanottaa ääntä/videota HD-digisovittimista tai HD-satelliitti-TV-vastaanottimista
  • HD Out Lähettää yhdistetyn äänen ja videon vastaanottimeen tai äänipalkkiin, jossa on HDMI-tulo
  • Sisältää kaksi langallista mikrofonia
  • Vocal Eliminator -toiminto vähentää muiden kuin karaokekappaleiden päälaulua
  • Uuden sukupolven DSP-mikrofoniefektit
  • Kaksi 1/4″ mikrofonituloa saatavana
  • Pienen latenssin analogia-digitaalimuunnos mikrofonin HDMI-lähdölle*

*Viive määräytyy lähtölaitteen prosessointitehon mukaan. HDMI-vastaanottimella on nopein digitaali-analogimuunnos, joka tarjoaa pienimmän latenssin. VocoPro ei suosittele television käyttöä äänentoistolaitteena.

Takapaneelin liittimet:
Virta sisään
1/8″ linja sisään
1/8″ linjalähtö
HD IN
HD OUT

Lisävarusteet:
2 mikrofonia, virtalähde, HD-kaapeli, 1/8″ – RCA-stereokaapeli, 1/8″ patch-kaapeli, 2 mikrofonikaapelia

Liittyvät tuotteet